sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Vko 37 jo 10 vuotta! Ruka, Kuusamo

Tänä vuonna perinteinen ruskareissu päätettiin tehdä Rukalle. Päätös oli vaikea  - ensin ajattelin, että ei tänä vuonna lähetä mihinkään, kun ton Leevin tila on mikä on. Ja jos lähettäs niin mihin?!
Mut elokuun loppupuolen koittaessa ei vaan voinut mitään, pakko oli jotain varata!

Rukaan päädyttiin pitkin hampain ajatuksella (en tiedä miksi ei säväytä), että on vähän lähempänä ja enemmän ihmisten ilmoilla jos jotain satttuu. Tuntu että paikalle pitää antaa mahsollisuus.. =)
Ja kun pitkiä lenkkejä Leevin kanssa ei enään tehdä, joten mitään urheilulomaa tästä ei kuitenkaan tulisi. Rukan lähellä olisi kuitenkin paikkoja missä on monesti pitänyt käydä, mutta ei olla vielä käyty... Pieni karhunkierros, Salla, Rokua, Riisitunturi, Hossa, Iso-Syöte jne...  josko noissa saataisiin piipahdettua?

Tää on 10 vuosi tätä puuhaa ja ympyräkin sulkeutuu -  2006 tehtiin eka reissu ja juurikin tänne Rukalle.

Kaikella on tarkoituksensa, niinkun aina sanon... =)

Katotaan mitä tämä reissu meille nyt sitten antaa - lähtökohdat ei ainakaan kovin hyvät. Mä tosiaan sairastuin uudestaan flunssaan ke - to välisenä yönä ja joko koko torstai meni ihan harakoille. Elin toivossa, että perjantaina saan edes pakattua.. mutta paskan marjat! Pe olo oli entistä kamalampi! Mitkään lääkkeet ei pysyneet sisällä (oksensin niitä muuten jo to) ja päänsärky oli aivan julmettu. Säteili tuolta niskasta koko takaraivoon ja ohimoihin. Loppuviimein oli soitettava terkkariin ja sain aika pian lääkärille ajan, jolta pyysin kipupiikin. Sekään ei vienyt päänsärkyä kokonaan pois, mutta helpotti sen verran, että burana jonkun tunnin päästä otettuna pysyi sisällä..Perjantai olikin sitten siinä! Kyrsi kun kämppä oli kuin hävityksen kauhu.. yhtään tavaraa ei pakattuna... ja pelko että päästääkö tässä lauantainakaan liikenteeseen jos olo jatkuu samalaisena.

Rohkeesti kello soimaan la aamuna klo 6.00 ja kyllä siitä sitten pikkuhiljaa tuskastellen buranan voimin saatiin kamat kasaan ja auto liikkeelle puoli kymmenen aikaan... Rukalla oltiin illalla about 8 maissa. "Pikkusen" pidempää kesti ajo kun oli aatellut. Mut tais stoppejakin olla 4 tai 5..

Majotutaan Aurinkorinteessä, mutta eipä nyt su aamuna 7.55 kovin aurinkoiselta näytä. =) Ja mun niska on edelleen ihan outo ja morjens. Sieltä säteilee päänsärkyä koko ajan ja se on sellanen tulehtuneen oloinen. Pahaa oloakin pukkaillee semisti.. mut mulla kyllä nykyään kivusta kovin helpostikin.. Marko on laitellut niskaan voltaren forte rasvaa ja  sit mulla on nytkin back on track kauluri päällä. Mut jotenkin pelottava tuo niska..

Tänään olis tarkotus vähän päästä ulos hörpöttelemään.. Rusakosta näkee et alkaa pelihousut repeemään. Eilen illalla kun käytiin tossa nurkilla pienen pieni iltalenkki se veti sellasta rallia että ja lähtee taas vähän "omille teilleen". Se on koira joka ottaa heti omia oikeuksia jos sen kanssa et aktiivisesti tee jotain! Ns. meidän yhteys katoaa! Tänä aamuna tossa ulkoillessa pienesti silä oli taas korvat niin narikassa, kaikki hajut kiinnostaa hulluna (tätänykyä käyttäytyy muuten hyvin urosmaisesti! =( ) ja meno hullulla päällä, että oli pakko tipauttaa kaveri maan pinnalle. Toi on jännä miten itsenäinen siitä tulee, jos ei yhtään tehdä yhdessä mitään. Ja siis tekemiseksi ei sen kanssa lasketa lenkkeilyä porukassa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti