maanantai 12. syyskuuta 2016

Sunnuntai 11.9

Niin vaan sitkeesti flunssaisina suunnattiin matkaan... Aamupalana burana! Matkan tekeminen ei ollut päivän missiona lainkaan, vaan ajallisesti mahdollisimman kauan ulkona olo. =)

Pöllöiltiin tässä nurkissa ja pirulauta tungettiin ittemmme luontaisesti paikkoihin missä joutu hommiin. ;)

Päivän eka keissi näytti tältä:
Aikaa ei ruhtinaallisesti saatu poltettua..
Rusakko on ihan liekeissä aina näillä reissuilla - se on syntynyt Lapin matkaajaksi. =) Sehän oli vain puolen vuoden ikäinen ollessaan ekalla reissulla, Ylläs... =) Nyt sillä tietysti vielä parin kolmen viikon remmilenkkien patoutumat alla!

Alkumatkasta meno oli aika railakasta, vielä kun se sai oman remminsä käsittelyyn. Koira joka on aina rakastanut repismisleikkejä - ja jos se saa lelun valita se on aina joku narulelu tms. =)
Alkumatkasta päästiin myös ihastelemaan mäkihyppytreenejä! Olipa muuten aika erilaista livenä nähtynä, vaikka tais aika junnuista kyse ollakin. Ja on muuten kovaa hommaa polville ja nivelille! Lähti hitonmoinen pamaus aina kun laskeutuivat - jopa Himo regoi!
Kuvat nyt ei kummosia kun matkassa olleella obiskalla ei parempaan pystynyt! =) Olishan tota hommaa katellut pidempäänkin...Mutta matka jatkukoon.. =) Tosin ei kauaa, päädyttiin aika pian taukoilemaan kun haluttiin välimatkaa muihin kulkijoihin. + että Leevihän ei suostunut huoneistolla syömään, kun tajusi meidän olevan lähdössä - ulkona ruoka kummasti maistui!

Loppujen lopuksi päädyttiin huiputtaas Ruka....

 Leevi jakso taas hörpötellä hyvin!


 Rusakosta puhumattakaan - sen ees taas veivaamista rappusilla oli jo rajotettava, en usko ton alastulon olevan varvashommalle eduksi. Rajotan myös kivikkoisella alustoilla liikkumista!
Oltas grillattu makkarat Ruka huipun kupeessa, mutta pienessä "laavussa" oli muutama kälynen puu jotka ei suostuneet tuulessa syttymään. Yritykseksi siis jäi - onneksi olin tehnyt Markolle leipää matkaan! =)Kahvithan nyt on aina matkassa...
Leevi haisto nää roposet jo kaukaa, itseasiassa jo tunturin toisella puolella ollessa! Himo paskat välittää noista sarvipäistä! 


Harmittaa kun kuvaukset on tällaisia räpsyjä, mutta ei jaksa ja ei jaksa syttyä hommaan kun ei oo mitään mullistavaa nähtävää ja koettavaa matkalla. =)

Päivä tuntu aika pitkältä, kun suht ajoissa aamusta oltiin liikenteessä ja kulutettiin vaan se kolmisen tuntia reissussa. Ruuan ja tirsojen jälkeen iltasella suunnattiin vielä hörpöttelyretkelle Talvijärven ympäri.

Keli alkoi käydä sumuiseksi, mutta ei satanut!Ja voittaja on selvinnyt, musta Rusakko hyppäsi pisimmälle - tosin tasajalka alastulo, joka verottaa pisteitä, mutta hyppy kantoi yli 80 metriä! =DSaunan lomassa testiräpsyjä säkkipimeessä ja sateessa partsilta! Täällä muuten valot sammuu klo 21.00 kaikilta reiteiltä. Osa katuvaloista jää palamaan!
Minimies oli illalla aika tattis moro! =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti