lauantai 3. syyskuuta 2016

Iso osa elämää!

Tässä on vasta pari viikkoa aksatonta elämää takana ja onhan tällaisia aksattomia jaksoja nyt ollut meillä ennenkin ja ihan vapaasta tahdosta, mutta nyt asiaa enemmän pohtineena voi todeta, että on se kyllä iso iso osa elämää tuo laji ja sen parissa pörrääminen. Vaikka käytännössä sitä teet max kaksi tai kolme kertaa viikossa (treenit ja kisat), mutta silti!

Sosiaalinen elämä on hyvin pitkälti siellä. Ei paljo puhelin mulla soi muutenkaan, mutta nyt vielä vähemmän (jos lainkaan), kun kutsuja treenikamuksi ei tule tms. =D

Todella monella aksaihmisellä on useampi koira jolla harrastaa, joten vaikka yksi olisi hetkellisesti poissa pelissä voi touhuta muiden kanssa. Itsellä se on tuo yksi, ja nyt kun taukoillaan aksasta niin todella taukoillaan aksasta. Tarvii alkaa kartturin käymään juokuslenkillä tai kunto tippuu liikaa ja perse vaan levii! =)

Tarttis varmaan kaivaa tokokamat tuolta vaatehuoneen nurkasta ja aktivoitua vaikka silläkin saralla. =D

Aika menee rattoisasti kun on muuta puuhaa.. kun jaksaa ajella ympäri etelä-Suomea ja käydä hörpöttelemässä siellä tällä. Tää meijän tuppukylä kun vaan valitettavasti on sellanen, että täällä ei oo mitään!  =)

No, onneksi tässä päästään pian vähän tonne pohjosemmaksi hörpöttelemään ja sit on mökkiviikonloppu tulossa, että päästään Markon kanssa vanhenemaan. =) Jotain pikku puuhastelua..

Leevi on voinut nyt aika kivasti. Hirvittää aina sanoa näitä ääneen, kun sen sanomisen jälkeen aina tuppaa tulemaan takapakkia. Se syö tätä nykyä sen 4 kertaa päivässä ja lääkkeet (pepsid, antepsin, antibiootti ja tarvittaessa oon nyt antanut pro max kurin). Ja äiti käy sen kanssa olemassa (ruokkimassa ja ulkoiluttamassa) päivittäin mun työpäivän aikana. Ihana äiti!!

Välillä vaan tuntuu, että Leevi näkee jotain pikku-ukkoja. Oikeesti! En jaksa selitellä tilanteita, mutta onko vanhuuden höperöintiä vaiko jotain ehkä kasvainten tms aiheuttamaa juttua? Tiedä häntä... Maksa jos prakailee niin sehän voi aiheuttaa jotain neurologisia vaivoja. Maksa-arvot on ottamatta Leeviltä, kun aattelen kokoajan että ei se tossa enää kauaa porskuta..
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti