keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Pakko oli testata! =) 31.5

Netistä poimittu rata jota käytiin Minnan K.n kanssa treenaamassa. Mukana piipahti myös Hippiksen veli Devin kun Anna kävi meille vähän koutsaamssa tokoa.

Tokossa katottiin ennen agia voi-liikkeitä ja testailtiinkin osaamistasoa ihan kylmiltään muutamassa. Nyt kun tää kirjotus tulee näin jälkijunassa (ollut vähän äksöniä elämässä..auton vaihtoa.. koulutuspäiviä töissä.. kyläilyä ums yms.) niin arvatkaa jaksanko /muistanko kummemmin eritellä! =)

Ruutu saatiin hyvälle alulle.. koskettamalla alustaa...
Tunnari on ihan hanurista! Siihen hyviä neuvoja - yhtä kapulaa piiloon pusikoihin yms ja pelkkää onnistumista nyt. On liike jossa paineistuu..
Opetettava liikkeeseen mukaan tulo, siis seuraamiseen jäävistä..
Metallinoudossa ei onkhelmia - opetettava vaan kunnolla paluukin hypyn kautta!
Ohjattu nouto, opetettava suunnat.. mulle uusia juttuja tyystin..

Olikohan muuta? =)

Aksassa sii rataa.. Oheessa:
Mä testailin kävelyaksaa! =) Siistiä! Mutta irtoovalla koiralla lisää vaan irtoovuutta! =)
Kolmoselta irttin putkeen ja vastaanottamaan A.n viereen puolivalssaten..
Esteillä pyöriminen kävelle kepeille saakka toimi älyttömän hyvin! Paljon paremmin kuin mun siellä räyhätessä normi tyyliin - testasin senkin! Avokulma kepit oli jälleen (edelleen) vaikeet!
15 eteenpänkin ohjaus onnistui kävellen!! Ja vieläpä aika mageen hyvin! =) Tosin alkuun haki A.lle putkesta 18! Piti ite kipittää aika "pitkälle" saadakseen putkesta putkeen! Ite en tehnyt rataa estettä 22 pidemmälle kunnolla. Kokeilin kyl kepeille 24 menon ja noup!

Kaikki kohdat (paitsi alku) testasin myös juosten ns. normisti! 15 takaakierto-persjättö ja 16 ns. japanilaisella.. kaato siivekkeen kerran 15. Kokeilin 21 leikaten sekä 20 takaakierto-persjättönä.

Hauska treeni!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti