tiistai 30. kesäkuuta 2015

Karsinnat 2015, Jyväskylä

Olin alun alkaen sitä mieltä, että Himon kanssa en SM:iin ainakaan osallistu ja karsinnatkin on ??  vaikka saatais tulokset kasaan. Syy yksinkertaisesti se, että menomme on aivan liian ailahtelevaa! Yllättävää oli, että tulokset saatiin kasaan ja vieläpä aika "kirkkaasti"!

Karsintoihin nyt sitten kuitenkin päätin mennä ja ihan vain kokemuksenhaku mielessä - katsoa vähän miten itse ja koira toimii.

Meille kokemus jäi aika lyhyeksi! Yhteensä 14 esteen mittaiseksi! =)
Lauantain ekalla radalla päästiin 3 estettä (tai Himo kyllä suoritti 4). Eka rima alas ja rengas paskax! Kiitos ja näkemiin! Sapetti! Myönnän!

Tokalla radalla päästiin jo sitten vähän enemmän, mutta siltäkin radalta sai jatkoon pääsyn unohtaa heti ekasta rimasta alkaen! Taas eka rima alas ja loppujen lopuksi HYL esteen 9 jälkeen.

Pohja oli äärimmäisen kova ja en tiedä onko siinä syy rimoihin, vaiko siinä että en ole kauheasti Himoa 65 rimoilla hyppyyttänyt, vai koiran vire?
 Ko. asioita täytyy testailla.. erilaisia kisapaikkoja vaan meille jne..

Oppia saatiin kyllä reissusta roppakaupalla! =) Oikeesti! Täytyy vaan listata itselle asiat ja alkaa työstämään.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti