lauantai 2. elokuuta 2014

Tokottelua 2.8

Tänään on touhuiltu useampaan otteeseen päivän mittaan vähän tokoa. Himo on kovasti tykännyt!

Seuraamista, joka on kehittynyt kovasti vaikkakin oikeesti koira kulkee varmaan liian edellä ja saattaapi vähän poikittaakin välillä (kulkee niin mussa kiinni). Mutta, mä oon sentään saanu opetettua ton seuruun. =) Mennään juosten... hitaasti.. kääntyillään jne...
Liikkestä maahan onnistuu muitta mutkitta! Istu ja seis opettelussa. Toi seuruu on parasta takapalkalla! Ja tohon seis hommaankin se on paras!

Tehtiin myös luoksetuloa (suoraan sivulle) joka on kivan vauhdikas!

Minna oli illalla Hironsa kanssa kamuna ja kun vuorotellen tehtiin, se toi Himoon vähän yliyritteliäisyyttä.
Kaukoissa meinas kovasti ennakoida jne..

Sit tehtiin paikkamakuuta...
Huomasin, että Himolle on äärimmäisen vaikeaa jos toista koiraa käskytetään! Se meinas kokoajan napsia Minnan käskyjä. No, tätäkin sitten treenailtiin...

Noutoakin tehtiin. Mä en tiiä pitääkö siinä pelata vain yhdellä käskyllä, eli heitän, sanon "tuo" ja sillä koiran pitää hakea kapula ja tulla sivulle suoraan. No, tätä ainakin nyt opetan. =) Kapulan otto on sillä silkkaa leikkiä ja vähän kaarratuksen kautta tuo. =) Pitää hyvin niin kauan kunnes sanon irti.

Sit Minnan kanssa otettiin luoksepäästävyyttä. Himo kun on sellainen kaikkien rakastaja. Hyvin malttoi. Tässäkään en tiedä saako käyttää käskyjä ollenkaan, mutta nyt ainakin sanoin "jätä". Mikä siis meillä tarkoittaa ns. unohda mitä olet näkemässä.. =)

Päivällä jossain vaiheessa otin myös ihmisnuolta tai siis sitä pysäytystä. Ja reenit jatkuu! =D Tarvetta on... =)

Olikohan muuta? Eipä kait.... usein kun käy tekemässä vähän ja ei kirjaa heti ylös, niin ei sit enää muistakaan. =)
Mut mulla on ollu kivaa ja uskon koirallakin olleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti