torstai 28. elokuuta 2014

Pikapika ot-treenit 21.8

Juhan radalla ja jumalavita, että olihan hapottava rata! Varsinkin kun tiettyjä kohtia olit treenannu alle ja sit yritit nollana. Nolla jäi haaveeksi kun Hippis ei yhtä hyppyä meinannut tajuta millään, kun sen eka siiveke oli tolpan takana ja oli takaakierto. Se tuli sen aina sairaan kovasta vauhdista sujuvasti ohi! Eli päästiin vain esteelle 18 saakka. Mä laskin kun tossa radassa kontaktit oli ihan alussa (A/3, puomi/5 keinu/22) ja sit lopussa, et välissä oli 16 estettä kun vaan kirmattiin ja kirmattiin ja siis oikeesti pelkkää täysiä juoksua hallin päästä toiseen.

Mä en kauheesti setistä muista, mutta jouduin vahvistamaan haastavaa putkikulmaa. Ei olla koskaan tollasta edes tehty ja se näkyi, mutta vahvistamalla homma alko pelittämään. Sit vahvistin leijeröintikohtaa. Toi koira ottaa onkeensa niin helposti, että noita palkalla vahvistamisia ei tarvii montaa kertaa tehä! Kerran? Pitkä välistäveto oli haastava! Mutta saatiin pelittääs, mun liikkeet siis! Kepeille meno ihan yber hienoa!! Ja leikkauksetkin yllätten toimi jollain tasolla.

Ja huomasi, että on kesätakoa Juhan treenistä takana, jumaleisson että tyyppi veti räkä poskella ja hullulla draivilla. Kyllä irtoo!
Ja se tajuu jo ton paikan kun sinne mennään - suorinta tietä pitäs syyhkiä halliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti