torstai 28. elokuuta 2014

Juhalla 25.8

Menin poikkeuksellisesti maanatina treenimään kun tarjolla oli vaihtisvuoro. Jokin sisäinen viesti oli että pitää vaihtaa ja mennä. Toki jo ma töissä tuntu kurkku kipieältä ja se lappiin lähtö kolkuttelee ovella että pitää nyt sit pikapikaa sairastaa jos pakko. Ja avot niinhän se flunssa iski kunnolla sitten tiistaina päälle, toki töissä olin.

Mutta treenistä:

Irtoovaista sorttia on tuo koira tällä hetkellä! =) Mutta sen tietää, että nuoren koiran kanssa kaikenlaista tulee ja menee! =) Alussa latasi neloselta ihan hevon persiiseen väärälle hypylle. Toki otin tätä huomioon tutustumisessa ja ajatus oli neloselle tehdäkin jotain, mutta kun oltiin tositoimissa en tehnytkään mitään! =)
Tokalla sit jo paljon paremmin! =)
7:lta 8:lle ei ihan pala kakkua! Irtoo siis nyt sillä lailla ja kun latoo hypyt pitkäksi, että sujautti seiskalta suoraan putkeen, kun en tehny vastakäännöstä. =) Mutta siis tolla vastakäännöllä alko pelittämään! Ja kerkesin hyvin persjättöön 10 - 11 väliin! Wohoo! Ekalla latas kepeille sit väärin sisään, kun en taas tehnyt 11 hypylle mitään - huusin vaan kepit kepit.. Ja kappas vain kuinka parani, kun paransin omaa tekemistäni, tai siis ylipätään tein jotain! =) Vauhdikasta settiä oli taas rata! Alko kuski puutumaan, kun vielä jyystettiin kepeiltä pussiin... ja sinne esteelle 19 väliä jokusen kerran! 18 oli takaakierto ja irtoshan toi sinne joka kerta helkutin hyvin mutta, ei kääntynyt sitten millään kunnolla ja ei myöskään 19! Tuli okserin rimaa las ja tais estettäkin kaatua... En tiiä oikeesti kauan tehtiin, mutta niin kauan, että Juha oli edes jokseenkin tyytyväinen. Tää täytyy vielä treeniä!! Toi kovasta vauhdista ja vauhdin hurmasta kääntyminen on Himolle haasteellista!

Ja sit taas kerran - vetäminen - se ei toimi ni ei toimi!! Jos yrittää mykkärällä koiraa vetää kääntäen sille puoli persusta ja selkää niin silloin se menee ainakin mihin haluaa! Kun ottaa sen vastasen käyttöön ja rintamasuunnan kohti koiraa sekä käskyttää "tähän näin", jo sviddu rupee pelittää! =) Koskahan ton saa takaraivoonsa! Tota on meinaan jo Inton kanssa jyystetty kerta jos toinen!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti