sunnuntai 10. elokuuta 2014

Hippandeeros aksaatia! 9.8

Tuntuu että pitkästä aikaa jossain määrin tositoimissa. =) Tuula ajeli Hesasta treenikamuksi, joten tuli kasattua edes jonkinmoinen radan pätkä...tehtiin facen ratapiirros-ryhmästä poimittua Ann Croft:n yhtä rataa joka perustu osittain EO:n maksien finaalirataan (jonka haluaisin treenata joskus kokonaisuudessaan!).


Oltiin illalla treenaamassa siinä toivossa, että olis viilempää, mutta...noup!
Tehtiin alkuun osissa. Eka kepeille asti ja mulla oli nyt ekaa kertaa muutamat rimat radassa 65 cm:ssä. Myös eka, minkä otin kerran yksittäin ennen ku alotettiin. No problems!
Tää setti meni älytömän hyvin!! Kakkosen niistossa oli ihan äimän käkenä - katto mun kättä kokosi itsensä ja käänty! Wohoo! Treeni alkaa tuottamaan tulosta!

Kepeille sis. menossa mulla oli verkko heti alusta alkaen, koska en halua lainkaan virhesuorituksia!!

Toinen setti oli 6-?? Ei muista ja ei oo videoo. =) Tein 7 backlapillä ja eka yritys meni reisille. Sit otin yksittäin, palkkasin ja a'vot. Eipä tuo sitä ole varmaan sitten halliajan tehnytkään... =)
Valssi 9-10 väliin - yllättävän hyvin!! Kokeilin myös käydä enemmän rytmittämässä 8:lla ja 10:lle leikkaus. Onnistu joo mutta ei kauheen nättiä! Olis varmaan tarvinnu tehä (ainakin meijän esteasettelussa!) 9 vastakäännös jotta olis saanut koiran paremmalle linjalle lähestymään kymppiä ja näin leikkauskin olisi ollut parempi!

Meillä myös este 8/18 oli tavallaan ansa tultaessa 15:sta, mutta aina nätisti ohi! =) tein 14 vastakäännöksen. Lopussa ei ongelmaa.

Loppuun nollatreeninä! Vasta kolmannella osu ja uppos, kun ekalla yrityksellä tuli 7 rima alas ja peli välittömästi pikki! Murr! Tokalla tippu kasin rima ja isompi murr, perkele! =) KOlmas kerta sit toden sanoi ja Tuulakin kommentoi lopetettuamme että siinä kuuli jo käskytyksestä että vaihtoehtoja ei ollut! =)

Tuli myös taas todistettua, että hiljaa tuo yksilö ei tule radoilla menemään...

Mut sanon mä vaan, että aaahhhh! Ja miljoona sydäntä! Mun on jotenkin niin "helppoa" sen kanssa...

Videonpätkä nollasta...
Näkee et väsy päinaa!

Unohdin meinaan sanoa, että aamupäivä oltiin Pulkkilanharjulla Vääksyssä ja tyyppi ui aika paljon!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti