perjantai 21. kesäkuuta 2013

Saipas kirmata 20.6

Tavan juhannuskirmasut! =)
Juhalla treeneissä oli vallan vauhdikas rata...

Meillä homma alko aikasta jees - pakkovalssi kakkoselle aika "takana", josta irrotus kolmoselle ja nelosen jälkeen persjättö. Kutosen takaakierto tuli aika luonnostaan, mutta kepeille siitä piti keretä työntämään. Tokassa setissä (josta alkaen vasta näkyy videolla) rupesin himmailemaan ja meni heti kakkosväliin kepeillä. Ekalla ihan napiin ja vauhdikkaasti! Ekalla yritykselläkin tein keppien loppuun poispäinkäännöksen (pitkästä aikaa), mutta menin tekemään sen liian keppien päähän, jonka vuoksi en sitten kerennytkään ohjaamaan Intoa 9 takaakiertoon. =D Ihmeesti kesti taaempaakin tehdyt poispäinkäännöksen keppien lopussa. =O Näin takaakiertoon kerkesi!

Meillä koiran kolmoselta mukaan saannissa ei ollut mitään ongelmaa, koska uskoin ja luotin ja täytyyhän sen tulla siitä irrotuksesta perään! =) Kaisa alotti Solan kanssa ja hänellä oli suuria ongelmia saada koira mukaan, paineli kolmoselta suoraan vieressä näkyvään putkeen ja MONESTI! Mutta käyttivät ja Juha käskikin käyttää vastasta kättä jolloin rintamasuunta käänty suoraan sinne putkelle! Sanoin tästä Juhalle ja tokaisi että Gaian on opettanut niin että kun vastanen käytössä sillon tullaan lähelle.

Putken pysty ohjaamaan ns. ulkokauttakin, puomin puolelta, jolloin pääsi hyvin keppien toiselle puolelle. Itse en tätä kokeillut.

Meillä treenin kompastuskiveksi muodostui koiran oikeaan suntaan kääntymään saaminen esteellä 14. Yrityksissä oli alkuun sylivekki. HUONO! Luki poispäinkäännökseksi jonka jälkeen tarjosi sitä kokoajan. Vaikka muutin ohjausta pyöritykseksi / vekkaamiseksi. Tässä mulla oli kokoajan vastanen käytössä. Onneksi taas hokasin ITE =), että eihän tämä Intolla passaa (on niin herrkkä lukemaan poispäinkäännöksiksi)vaan sillä on pyörityksissä ja vekeissäkin oltava vaan KOIRANPUOLEINEN KÄSI käytössä ALHANA ja puntissa kii, Toimi!
Juha sano, että näitä nyt sitten kannattaa treeniä koiralle sekä itselle asian selväksi tekemiseksi / selkäytimeen saattamiseksi paljon. Niin, että vaikka vuoronperään poispäinkäännöstä ja pyöritystä ja pyöritys siis meidän omalla tyylillä!! Kivat treenit!

Ainiin ja Juhan hallissa on nyt "uusi" keinonurmipohja - ihan super!! Tosi hyvä kirmata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti