maanantai 3. kesäkuuta 2013

Into & Himo käsittelyssä 3.6

Molemmat koirulit siis Caritan käsittelyssä.

Intossa näkyi viikonlopun treenit ja kysyinkin Caritalta, että sanoisiko tämän olevan "ihan solmussa", vastus oli että "sanotaanko mieluummin näin, että oli hyvä että meillä oli sovittuna treffit!" =) Päästiin heti hoitamaan rasituksen jälki kropasta pois. Ja jälleen puhuttiin sittä, että kun kroppa on mikä on niin ei sille voi mitään - kuormittuu...
Ja kun on sillon aiemmin päässyt se toispuoleisuus ym. tulemaan niin sen jälki tulee aina näkymään kehossa.

Intoa on kuulemma hoidatettu niin hyvin, että kroppa vastaa loistavasti hoitoihin. Kysyin voiko tiheään hoidattamisesta nousta kehon vaade saadakin sitä hoitoa useammin - sanoi, että ei. Nimenomaan siitä on se hyöty, että vastaa hoitoihin hyvin kun keho on "tottunut" siihen. Ja useasti kun käy niin mitään pitkäkestoista ei pääse kertymään!! Jolloin vaikutukset vain kertaantuisi - niinkuin silloin joskus.

Himo tsekattiin kanssa ja hiukan oli kasvusta johtuvaa kireyttä takajalkojen kalvoissa. Sai auki. Isoille koirille normaalia kun tulee kasvupyrähdyksiä luustossa niin kalvot ei pysy perässä. Tätä käski seurata - jos tulee pihtikinttuisuutta ja toisinpäin niin, että jatkuu tämän asennon huomaaminen minulla useamman viikon ajan, näillä juuri saadaan ns. vääriä kasvukäyriä jos niitä kalvoja ei "vapauteta" (tämä ihan Taijan oma termi!). =)

Puhui myös kuinka herkkä pennun luusto on vaurioille.... törmäilyt yms.... tieto lisää tuskaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti