torstai 2. toukokuuta 2013

"Juhalla" vol.2

Neitsyt "matka" Jounin oppiin tänään. Juha on siellä belgi ämmämmissä, siksi siis Jouni tuuraajana.
Rata oli taasen kiva ja opekin. Ehkä hiukan kiltti mies. =)

Mulla meni treenit hosumalla -summasummarum niin rataantutustumisesta lähtien. Jälkipohdinnoissa tulin siihen tulokseen ,että Minnalla kun oli armoton kiire treeneistä himaan, niin se siirty valitettavasti muhun. Tutustuin rataan hätäseen, linjoja miettimättä vain ohjaukset pikaseen läpikäyden...kiire hommiin. Plaah! Ohjaukset löyty muuten helposti. Hosuen tein töitäkin ja kontaktit annoin tehdä miten lystää sekä oikeestaan mitään vahvistelematta mentiin. #*kirosanoja*#

Homma alko vähän löysästi kuitenkin kokonaisvaltaisesta hosumisesta huolimatta. Kepeille vienti nääs.... Koira oli aikasta pätevä jälleen, mä vaan topeksin. Hyvin rataa päästiin kuitenkin etenemään vaikka mä siellä tumpeloinkin. =)Ei tosin kuulemma näyttänyt pahalta ulospäin. =)
Päästiin myös nollilla kokeilemaan taas loppuun (ei siis ole mun mittapuusa tärkeetä!), mutta ei onnattu kun aloin jänistämään pussin jälkeistä kohtaa jossa koira tuli helposti jaloille jos olit myöhässä. Ja sit kun pelottaa niin pelottaa. Et kirmaa tosissaan. Otti pussin jälkeistä hyppyä väärältä puolelta pariin otteeseen. Loppujen lopuksi jatkettiin esteeltä 3 (kepit) loppuun saakka melkein nollilla. Pussikohtakin onnistuneesti, kunhan otti sivuetäisyyttä edellisellä hypyllä riittävästi, mutta siis yhen putken jälkeisessä poispäinkäännöksessä tuli kielto, kohdassa joka oli onnistunut aiemmilla kerroilla heittämällä. Meni olettamiseksi siis.

Nyt ei oo videomatskua treenistä. =D Ratapiirros vain a'la TaijaEns kerralle on skarpattava tosissaan!! Tutustuttava rauhassa, katottava linjat ym., tehtävä kontaktit kunnolla ja vahvistettava palkkauksella asioita!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti