torstai 9. toukokuuta 2013

Kovvoo hommoo 9.5

toi Juhalla treenaaminen! =)Tänään oli harjoituksena 24 esteinen rata ja taas TOOOOSI KIVA!!

Oheessa:
On siis mun piirtämä muistikuvan mukaan, eli enempi siis sinnepäin. =)


Meillä meni jälleen aikasta hyvin! Yllättävää! Tää on hämmentävää kuinka hyvin meillä on nyt viimeaikoina mennyt, alkaa jo pelottamaan, että koska se alamäki alkaa!

Setti kun alotettiin, päästiin esteelle 11 jossa kielto. Aika monella kuulemma tullu. Tosin Into ei hevillä kiellä, eli mun ohjaus oli todella todella kökköä! Kutoselta seiskalle tuli myös mun liikkeessä armotonta kaarta kepeille päin, kun tein kohdan päällejuoksulla ja tässä koira anto roimasti mulle palautetta räkyttämällä. Lopetin siis tohon esteeseen 11 korjattuani sen heti ja palkattuani koiran. Juhan kanssa käytiin sit kämmikohdat läpi pikasesti keskustellen ja kysin että mistä jatketaan? Alusta oli vastaus... =) No, ei muuta kun alkuun ja kappas rata nollilla maaliin! Tämän jälkeen käytiin taas vähän joitain kohtia läpi ja pohdittiin pakkovalssia kutoselle. Sanoin, että tuli kyllä rataantutustumisessa mieleen ja eikun kokeilemaan ja mistäpä muualta kuin alusta saakka. =) Palkkasin kuitenkin onnistuneen pakkovalssin jälkeen. Tähän Juha taas totesi, että eikun alusta ja jatka sitten kutosen jälkeen ja siis edelleen se pakkovalssi sinne. Palautetta tuli myös alun rytmityksestä, että olin niinkuin liian edellä koiraa kokoajan. Käski alotuksessa lähtemään lähempää koiraa ja rytmittämään tarkemmin. No, mähän tein työtä käskettyä ja sairaan hyvät käännökset Into tekikin kakkoselle ja kolmoselle. Hiukan aiempia kauemmin viipymällä kolmosella kerkesin silti tosi hyvin 6 pakkovalssiin. Jossa käänty hyvin! Tämäkin setti vedettiin nollilla alusta loppuun, mutta kyllä saatana paino jaloissa homma jo suoran putken 15 jälkeen. =D Minna ja Juha huutaa molemmat jaksaa jaksaa ja Juha suoltaa vielä tarkkuusohjeita! 18 ja 20 takaakiertoihin irots tosi kaukaa ja hyvin, sillä oli aika väsyneet lähetykset! =) Mulla on niistä ihan turha mörkö!! Sairaan hyvin toi koira kyl vetää nyt!! Tänään tuli vain 1 rima alas esteellä 4 ja otan siitä kyllä syyt niskoilleni - en kattonu koiraa ollenkaan siinä kohden, setissä missä siis ekaa kertaa kokeilin pakkovalssia. Kiire...

Juha kehui ja panoitti äänellistä kannustamista koiran kanssa mennessä. Hyvin Juhamaista vahvaa ehkä hiukan jopa agressiivista käskytystä. Mulle helppoa, mutta olen jokuaika sitten siitä hiukan pyrkinyt ja päässytkin eroon, kun aiheutti vaan hosumista. Ehkä nyt ollaan valmiimpia taas tohon? Tiedä hantä? Rimat vaan vaarassa.

Oli kyllä kova setti tänään!! Ja tosi lämmin kelikin! Mut Into on niin pro ja pätevä jätkä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti