sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Ilomielistä aksaatia!! 11.5

Oltiin siis Niinun opissa tänään Univetilla ja oli jostain kumman syystä erityisen ilomielistä aksantekoa mulla ja Intolla. Tykkäsin! Rata oli myös erityisen kiva!

Tiettyjen paikkojen "hienosäädöillä" päästiin etenemään rataa ja itsellä ehdoton kriteeri mennä osissa ja muistaa palkkailla koiraa paljon!

Kolmosen takaakiertoon saatoin liian pitkälle ja ekalla kerralla alotin liian läheltä kolmostakin! Kun alotus lähempää koiraa, sai paremmin heitettyä sen kolmosen takaakiertoon ja ite kerkes paremmin valssailemaan 4-5 sekä 6-7 väliin. Ja noi valssit oli mulle haastavia, niinkuin valssit aina. Mun jalat kävi kun singeri. =)Mutta onnistuttiin kuitenkin!! Putken ohitus ei ollut meille ongelma!

Kontaktit oli superhyvät tänään! Kepeille menossa ei ongelmaan - kerkesin aina niin hyvin ohjaamaan sinne. Sen sijaan keppien jälkeiseen pakkovalssiin ei mennannut tulla! Lähelle tulo.... Kolmas kerta toden sanoi, kun otin palkan avuksi. =)
Putki-puomi erottelu toimi kyllä hyvin niinpäin kun mennään puomille, vaikkakin ekalla kerralla työstin paikkaa likaa Niinun mielstä, tein vähän puolivalssin omaisesti ja tämän jälkeen keskusteltiin tovi johdonkumaisuudesta. Niinu inhoaa puolivalsseja! =D Sitten myöhemässä kohtaa rataa putkeen saanti samaisessa kohdin olikin vähän työläämpää. =) Tässä itseasiassa ongelmana se, että kerkesin liian pitkälle ohjatessani esteet 28-30.. Kun rytmitti paremmin eikä vaan kirmannu, pääsi lähettämään putkeen!

Eteelle 23 ennen rengasta valitsin alkuun sylivekin ja ihan vain siksi, että siitä tuli parempi linja jatkoon renkaalle ja puomillekin. Valssi-valssi homma kävi myös mielessä.. No, sylivekillä tein eka ja voi veee, että olihan paska valinta. Siis oikeesti ei voinu kun treenissäkin vaan nauraa noin sontasille valinnoille! =) Koira kaarraatti 22 huitsin tutteliin ja sit sain ootella sitä sylivekkiin. Tätä sit hinkattiin tovi paremmaksi, mutta kyllä se valssi-valssi versio oli ehdoton ykkönen. Tällasilla valinoilla kisoissa söössin meidän radat kyllä ihan totaalisesti - aikaa palaa!!! Ja ekalla valssikerralla menin sit ja vekkasin renkaalle, Niinu sanoi että sekin on aivan turhaa. =) Toimi kyllä ilmankin, mutta se vekki vaan tuppaa tollassissa kohdissa tulemaan luonnostaan, kun itellä ajatusta liikkua kokoajan eteenpäin, vedättää koiraa, sen sijaan että oottelisit sitä valssista rauhassa mukaan..

Mutta mulla jäi treenistä ihan superhyvä mieli!

Videosaastetta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti