lauantai 20. huhtikuuta 2013

Turussa 20.4

Janitan opissa, kiitos schapendoes yhdistyksen! =)

Muiden menojen peruuntuessa tarjoutui mahdollisuus päästä Janitan oppiin ja ei tarvinnu kahta kertaa miettiä. Tänään Turkkusessa oli tarjolla todella vauhdikas rata, jossa me hinkutettiin mm. kepeille menoa ja vekkejä. Noi saatanan vekit on ollu mulle vaikeita jo useemman vuoden. Yks opettaa nitä yhel tapaa ja toinen toisella. No, nyt on taas vähän niinku 2/0 tyyliin vekki ennen koiraa EI ihmisTOLPPAILUA. =) Into oli ihan mukavan vauhdikkaalla tuulella ja Janita kehui sen lukevan rataa todella hyvin. Olen samaa mieltä ja se on näkynyt kisoissakin. =)

Puomin jälkeistä settiä hinkutettiin kanssa ja eka kämmi oli pelkästään se, että olin tutustunut kohtaan tietyllä tapaa ja kun porukassa käytiin pikaseen läpi rataa, suunnitelmat sai muutoksen ja se ei ollut iskostunut kovalevylle vaan sieltä pukassa vanhaa dataa. Myös noi mun liikkeen linjat hiukan kusee. Putkeen 24 vienti ei milestäni ollut paras Intolle noin kuin se nyt tehtiin, hidasti. Persjättö lyhyen putken jälkeen olis varmasti ollut paras, mut jäi kokeilematta.

Kontakteilla varsinkin A.lla oli vähän "villi", kisamainen... piti jättää paljon.

Oli kyllä kiva treeni ja vauhdikas! Tuli törkeen hiki! Ekaa kertaa päästiin varmaan kokeilemaan hinkutuksien jälkeen nollalla rataa. Mulla rassukalla loppu kunto kesken esteellä 24. Luovutin! Viime perjantaina alko kauhee yskäkin ja vasta keskiviikkona huomasin sen hellittävän. Ton setin jälkeen yskä palasi, todella. Hyvä ettei tullu yrjö loppuverkalla yskiessä. =) Yskiminen loppu vasta himassa enimmäsää määrin. =o Oikee sellasta räkäyskää sit loppujen lopuksi. Ehkäpä tämä vaikutti jaksamiseen ja aikasta paljon juostiin ennen nollayritystäkin. Into jakso ihan älyttömän hyvin vaikka vetikin suunnilleen kieli poskella loppumetreillä!

Video koulutuksesta.

Ens pe taas uudestaan!! Jeeee!!! Ja to alkaa 12 viikkoa kestävät Juhan treenit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti