maanantai 15. huhtikuuta 2013

Kisaviikendi 13-14.4.

Päätin poikkeuksellisesti kisata kahtena päivänä peräkkäin ja ilmosin molempiin päiviin rohkeesti kaikkiin kolmeen startiin, ajatuksella että voi vikan jättää halutessaan väliin. Jos tuntuu, että on liikaa koiralle tai jos vaikka Vuokkosilla olis lauantaina menny ihan yökisoiksi. =) Onneksi ei menny! Minien osalta kisat alko yli 40 min myöhässä mutta kisat loppu täysin ajallaan klo 20.00! =)Hyvä minit!

Launataina meillä oli huono lähtöpaikka, kun 5 viimesenä lähettiin. Nyt toteutin kisat niin kuin ne mun osalta tolla lähtöpaikalla on toteutettava, eli en kötköö hallissa venaamassa vuoroani ja kattomassa muitten menoa. Vaan rataantutustumisen jälkeen kävelytin koiraa ja sit loppuajan venasin aina autossa. Vuokkosilla on hyvä kun kuulutus kuuluu tosi hyvin ulos ja näin ollen autoonkin!

Into oli aika vauhdikas ekalla radalla ja hiukan röyhkeenkin tuntunen ohjattava! =)

Tokalla radalla tuli pitkästä aikaa kolmanneksi vikalla esteellä nollamörko mieleen, HYI mua! Joka siis näkyy puomin kontaktin varmisteluna omalla liikkeellä.. Pöh!

Vikalle radalle päätin lisätä vähän omaan tekemiseen ytyä pyttyy ja katsoa mihin meittin meno sitten riittää, kun tuplanolla oli jo alla. =) No, riitti yhteen rima putoomiseen, todennäköisesti mun vahvan käskytyksen vuoksi.

Sunnuntain piti kisoihin startata klo 11 ja vielä sillonkin tuntu, että en oo heränny ollenkaan. Edellinen päivä paino! Kotona oli joskus puol 10 maissa, jonka jälkeen vielä saunaan ja kaksi sidukkaa... nukkumaan ehkä 11 jälkeen.
Sauna ei koskaan tee mun hartioille hyvää, siksi ehkä niin tukkonen olo sunnuntaina. Välillä kannattaa treenata tätä kahtena pv:nä kisaamista, koska ei oo ihan piis of kake ainakaan mulle. Jos vaikka aattelee sm:ä ja karsintoja...

Riman kisoissa oli huomattavasti parempi lähtöpaikka! Eka rata ei menny ihan suunnitelmien mukaan yhdessä kohdin ja keppien jälkeiseen kohtaan mietin rataantutustumisessa vaihtoehtoja PITKÄÄN. Päätyen samaan kuin kaikki muutkin... Tällä radalla 3. vika rima alas, myöhänen valssi ja luki varmaan jo loppusuoraksi kun katse täysin fokusoitunut eteen.

Intossakin näkyi eilinen ja mä tyhmä vielä menin vaihtamaan palkkaa, ajatuksella "vaihtelu virkistää", mutta EI Inton mielestä! Pallo sen olla pitää ja that's it!! Onneksi vikalle radalla vaihdoin palkan palloksi ja Into kiitti! Vikalle radalle en edes meinannut mennä kun koira oli keskimmäisellä radalla jo vaisu ja hyppäsikin yhdessä kohdin huonosti. Mutta Annen rataprofiili oli niin mielenkiintoinen, että oli pakko mennä vikallekin, ja onneksi mentiin. Tulos oli jees ja tekeminenkin ihan hyvää! Tai lähinnä se sertin saaminen lämmitti mieltä. Vaikka ns. sääliserti onkin. =)

Nyt tuntuu tekeminen Inton kanssa ihan hyvältä! Vaikka omassa tekemisessä paljon parannettavaa onkin!! Ja noi Inton kontaktit, huoh! Tavoitteetta kisataan, tai lähinnä riskinotto on tavoitteena. =)Into on taitava!!

Oheessa kisavideo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti