torstai 25. huhtikuuta 2013

Juhalla vol.1
Täytyy kyllä heti sanoa TAAS, että tykkään Juhan radoista! Tämänpäivänenkin oli ihan pop! Tarjosi meille haastetta kovin, varsinkin paikoissa missä piti tulla lähelle ohjaajaa. Näissä hinkutettiin ja vahvistettiin palkaten.
Ansojakin oli, vaan niihin ei langettu. (paitsi A.lle muurilta tultaessa, kun ei tuu koira lähelle vaan hakee suoraan näkemänsä esteen!)

Koko rata päästiin treenimään eka osissa ja loppuun vielä nollilla. Koira oli jo tosi naatti tässä vaiheessa, puhalteli kovin ja niin kyllä mäkin olin väsy. Tuolla hiekalla kirmailu pitkästä aikaa tuntu ottavan voimille ja hallissakin oli ihan lämmin. Nollayritys ei jäänyt yritykseksi. =) Taistellen jalat hapoilla vedettiin loppuun!! =D Tuntu hyvältä Juhan kehut onnistumisen jälkeen "hieno veto ja varsinkin väsyneenä jalat hapoilla". Kehui myös Intoa ja sen estehakuisuutta!

Kotona videolta katsottuna meno ei onneksi näyttänyt niin pahalta kuin tuntui, musta tuntu että mun linjat kusi ihan tyystin. Yx pakkovalssikohta etenkin. Mutta ei oo eka kerta kun on käynyt näin päin -tuntuu pahalta ja video onneksi todistaa toista. =) Takaakierrot pelitti hyvin tänään.


Video nollarata"yrityksestä".

2 kommenttia:

  1. Hellou Taija

    Kyllähän tämä teksti sen videon nyt vaatisi, eihän tästä muuten saa tolkkua ;)

    VastaaPoista
  2. No helou Anja! =) Nyt on nollaradasta video lisätty! Ja hieno aksatunnelmakuvakin minkä Minna oli varmaankin vahingossa räppäsyt kun kamera ei ollut videomoodissa. =)

    VastaaPoista