sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Tekis mieli luovuttaa 30.9

ja ei nyt mitenkään pikkulapsimaisesti niskoja nakellen, kiukutellen vaan ihan oikeesti. On jotensakin takki tyhjä olo, ei jaksa välittää. Tuntuu, että lapaset naulaan toviksi... Pääsis helpomalla ja pysyis mieli terveenpänä, kun sitä toivottua mielihyvää ei harrastaminen tuota. Varmaan nyt kyllä luovuttaisinkin ja tulis totaali agilitypaussi, mutta kun on noita treenejä tässä lokakuussa niin paljon. Paras olis antaa Into mutsille ja antaa olla hetken..

Ja siis tän päivän kisat ei menny niin huonosti, et olis "ranteet auki-fiilis"!! Tosin ei niistä toivottua hyvää mieltäkään herunut!!! Väsytti aamulla vietävästi, mutta kaikesta huolimatta Purinan kisajärjestelyt oli ok. Radat pysy mielessä vaikka tartti kaksi rataa muistaa yhtäaikaa jne...

Ekalla radalla (Johanna N. hypäri) koira pysy hyvin lähdössä, valssi renkaalle ei ollut suunnitelmien mukainen tai ainakaan koiran reaktio (radoista ei ole videota!). Sit tovi ihan ok, kepeille hyvin sisään ja pujottelikin hyvin, tein valssin vielä keppien päässä -ok. Sit taas tovi ok, kunnes kolmanneksi vika rima alas. Tein päällejuoksu-persjätön....

Toka rata sisällä likimain heti ekan jälkeen, tämä Esan agirata. Alku taas ihan hyvin ja hei siinä oli takaakierto heti. =) A.n kontakti vähän rivakka... sit tuli pussi josta lähettiin ns. alaspäin, menin suoraan seuraavan hypyn taa vastaanottamaan valssilla...ja mitä tapahtuu?! Koira ajautuu liian pitkälle pussista ja liekkö mun valssi valu taaksepäin?, niin koira kiertää hypyn mun luo -ohituskielto!!! Perkele! Eka tämänsorttinen meille kisoissa ikinä! Muuten taas loppuun hyvällä menolla!! Kepitkin loistavasti vaikka avokulmaan vauhdilla ja mä oikeesti vein loppuun asti.

Aina jotain-teoria mun kohdalla vaan on ja pysyy! =(

Vika rata olikin sit totaali paska. Tyhmää lopettaa kisapäivä näin... Kepeillä rytmirikko lopussa. Arghhhhhhhhhhhhhhhh!!! Jätti välejä välistä! mentiin keppien alkuu ja alko räykyttämään, karjasin EI! Pujotteli nyt ok! Siitä oli "hassu" vienti putkeen puomin alla ja Intopa kiersi koko putken puomin alta mennen ja meni väärään päähän putkea. Korjasin ja sit pari takaakiertoa HYVIN! A:n kontakti hyvä! Niistossa sen jälkeen räkytti. Siitä pussiin ja sama kohta uusiksi mikä edellisellä radalla sössittiin, nyt tein putkijarrua ja nyt onnistu kohta hyvin! Sit tulikin yksi pitkän välin välistäveto, huomasin koiran putkesta ulos tulleesa olevani jo liikaa pakittamassa ja luovutin samoin tein kun jalat vaan vei mua takaperin... eka hypyn tuli oikein mutta tokan otti ns. takaa - käskytin sit vaan koiraa mene, mene väliähän ei enään ollut =) siitä puomille ja edellisen radan tapaan HYVÄ puomin kontakti! Otin etäisyyttä vikan esteen taakse saakka ennen kuin vapautin...

Toisaalta tällaiseen tuntuisi pahalta ottaa kisatauko, kun edes osa oli sinnepäin. Eihän toi ala toimimaan kuin kisamaalla, eli täytyy nyt kattoa tää lokakuu kun treenitään kumminkin... En tiiä! Mutta kun sit tosta kisaamisesta tai niitten ratojen lopputulemasta tulee vaan paha mieli!

Ainiin, sit hidasta meijän meno on ollu vaikkakaan ei siltä tunnu. =o Kieltoradalla tuli yliaikaa 0,70s. =( Etenemä oli kait 3.6 tai 3.7, voittaja oli pinkonu 4,49m/s.
Hyppäristä en tiiä ja empä taida halutakkaan. =)

Tää ei oo mitään sitä mitä Inton meille tullessa toivoin tai mistä haaveilin ja mihin vielä reilu vuosi sitten uskoinkin... mun The Aksakoira.... Jep!

Kotimatkalla poikkesin taas faijan haudalla itkemässä. Surua (ja kisavitutusta?.


LISÄYS 4.10

Kävinpäs sitten kumminkin kattomassa hyppärin tulokset ja hoh hoijaa ei ois kannattanut! Mieltä ylentävää!! Okei, Into oli edennyt 4,22 m/s mikä on sille hyvä, mutta voittaja liki 5m/s ja Intoa kovempaa oli mennyt mm. bichon frisee!!! Okei tiedän olevan hyvä!! rotunsa edeustaja mutta silti! Me tehtii kuitenkin ihan sujuvaa rataa. 1 käännös meni pitkäksi. Voi kuinka motivoivaa jälleen!!!


LISÄYS 7.10

Ihqu Kati oli salaa kuvannut meidän radat jotenka kaitpa nuo voi esillekin laittaa....

Hyppäri


Agilityrata

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti