sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Omaa tasoa 16.9

Tänään kisatuksissa Ojangossa. Into kisasi kaksi starttia ja oli siis koko edeltävän viikon äitylillä, kun me olimme siellä Lapissa. Aksaatia Into oli tehnyt viimeksi Niinulla toissaviikolla, kait?

No anyway, omalla tasollamme mentiin! Eka rata hyl loppujen lopuksi siksi, kun kepeiltä sisäänmenovirhe, rytmirikko ja lopulta 1 väli jäi kokonaan välistä. En korjannut. Otin lämppäesteitäkin tänään ja sielläkin alkuun rytmirikkoja, en tajua mistä johtuu!? Onko koiralla fysiikassa kaikki ok? Vaiko koheltaako? Mitä?! Taitoa luulisi olevan? Tuli myös puomin pahasti läpi ja mulle todella yllätyksenä, en korjannut. A ok, Keinun tuli läpi kun tein persjätön ja siitä sitten käveltiin radalta pois, ei palkkaa koiralle ollenkaan ja autoon. Normihommaa nykyään noi keppivirheet...huoh!

Toka rata, kolmas rima alas, putosi suoraan sen päälle! Loiva "pakkovalssi" tilanne, en tiiä käännyinkö liian myöhään. Ei oo videota!
Lopurata ihan ok menolla, kontaktit tehtiin kunnolla ja hvyin tehtiinkin! Meno tuntu tänään kokonaisuudessa hyvältä oman tekemisen osalta, mutta tulokset puhuu taas puolestaan! = meidän tämänhetkinen taso! Rähinä omasta tekemisestä puuttuu tai en edes etsinyt sitä, aattelin et vedetään rauhassa/tarkasti este kerrallaan koiraan luottaen.
Tavallaan olin pettynyt ekan radan jälkeen, mutta en läheskään niin paljon kuin joskus tuossa aiemmin, olen tasomme hyväksynyt. Näillä mennään nyt ja yritetään petrata. Kisataukoa suunnittelen.. alotus?? Ehkä Purinalla vielä käydään kuun vaihteessa, koska kivat tuomarit ja sit treenaillaan.

Lähdöissä pysy tänään yllättävän hyvin!! Mahtu ratoihin hyvääkin siis oikeesti mm. niistot ja 1 pyöritys!, mutta valitettavasti noi mokat jää päällimmäisenä mieleen kun on ns. pienestä kii ja aina noi samat hommat! =) Tarttis treeniä keppejä paljon radanomaisesti keskellä rataa sis.menot kovasta vauhdista!

KISAKOOSTETTA!


28 KISAA Kesäkuu - syyskuu (4KK)

NOLLAA 7 (1 nollista SM:en hypärin nolla)
TUPLANOLLA 1
NOLLAPROSENTTI 25% (liekkö laskettu oikein?)

HYLLYÄ 11 (joista 1 on startista poistumisen vuoksi)
HYLLYPROSENTTI 39,29%

5 TULOKSIA 7
10 TULOKSIA 2


KEPPIVIRHEITÄ 8 (ainakin! Laskettu hyllyratojenkin virheet)
RIMOJA 4
KONTAKTIVIRHEET 3 +++? =) (ainakin! Laskettu hyllyratojenkin virheet)
KIELLOT 2
YLIAIKANOLLA 1
(Saariselältä, kaahotti sairaanloisia mutkia ja meinasi mennä monta kertaa vääriin putkiin)

Kotimatkalla poikkesin faija haudalla viemässä kynttilän ja fiksailemassa kukkasia kun siinä vieressä kerran oltiin kisaamassa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti