sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Into Turkkuses 29.1

Inton kanssa ekaa kertaa Janitan opissa. =) Alkoi hyvin ja loppuin ei niin hyvin. Ois voinu mennä toisinpäin niin ois jääny hyvä mieli päälimmäiseksi, mutta onneksi kaikki on videolla joten se korjaa asiaa. =) Saapi kattella parempaa pätkää!

Alotuksessa päästiin esteelle 15 saakka nollilla, mutta sitten sattui aika lapsus sen jälkeen. =o Koira putkesta tullessa selän taa ja A.n sijasta puomille. =) Koira teki ihan oikein, haki ensimmäisen näkemänsä esteen. Hyvä!

Janita sanoi, että liikkumiseni on parantunut huomattavasti sitten viimenäkemän ja ohjaus rohkistunut paljon. Toivottavasti! =)
Alun setistä ei paljon mitään kommenttia sadellut. Pedanttina ihmisenä, videon perusteella täytyypi sanoa, että 2 valssi ois voinu mennä paremmin ja 3 sylivekki niinikään sekä 4-5 välin valssi. =D Kepeille Into veti loistavasti ja leikkaus oli hyvä! No, jos matka ei ois tohon tössänny olis se tössäny 22 kepeille vientiin, nimittäin tässä sitten loppuaika tölvittiinkin, jahka ensin oltiin pikkusen tsekkailtu Inton kääntymistä ihmisnuolen alkeilla (Janita teki Intolla) ja sitten U-käännöstä 1 hypyllä. Takaakierrot suju nyt hyvin ja aika vähällä ohjauksellakin. Janita käskikin itseasiassa ohjaamaan ei niin dramatisoidusti niitä. Niistot toimi! Okseri hyvin 2 kertaa! Kontaktit...noh... Toi lopun keppihomma oli periaatteessa samalainen ohjaus kuin tuo aikaisempi vienti, hieman jyrkempi tosin, mutta enään ei toiminu. Mentiin vasten seinää nyt ja seinän vieressä lähti poikittain oikisiin keppeihin nähden toiset kepit molempiin suuntiin ja Intopa haki vaan niitä. Ei taittunut ollenkaan niille oikisille kepeille. Oli ihan kuutamolla, tarjosi vaan samaa kokoajan. Tää oli nyt toka kerta kun sillä jäi tämmönen "lukko" päälle... No saatiin sitten onnistumaan ohjausta muuttamalla. Sellaiseksi joka oli mulle eka kerta kun sellaista tein! =) Tokayrittämällä onnasi...

Kiva koulutus oli ja ihan hyvä mieli jäi koko setistä! Harmi että radan leikkauskohta jäi tekemäti....

1 kommentti: