perjantai 6. tammikuuta 2012

Kohellusta ja wautsiwauta =) 6.1

Kävin hallilla tekemässä treenin jossa putki kontaktierottelua jossa ei mitään ongelmaa Intolla eikä kyllä Leevilläkään sekä puomin itsenäistä loppuun menoa, ok Intolla. Esteiden hakua putkien jälkeen ok. Kepeille Into veti niin hienosti avokulmaan A:n alla olevasta putkesta että! en voinut uskoa silmiäni! Wohoo! No, vastapainona sitte A.lta umpikulmaan kepeille - ei tietoakaan ekan kepin taa "kömpimisestä"... kohellusta...rään lentoa =) ja muuta paskaa. =) Oli pakko laittaa pala verkkoa ja palkkailla vetoon tulosta. Työntämällä sinne menossa ei ongelmia ollut, mutta halusin, että toimii vetämällä, poikkarin omaisesti...
Leevillä tökki taas kepit.

Jotenkin jäi treenistä paska fiilis taas vaikka ei ne kyl loppujen lopuksi ainakaan Inton osalta huonosti menny... ei pitäs lähteä tekemään mitään jos on väsynyt yms... mä oon ollu viimeset pari kolme viikkoa niin naatti vaikka mitään ihmeellistä ei ole tullut tehtyä ja lomaakin oli töistä. Mulla on käsiä ja hartioita särkenyt julmetusti (eikä edes tunnu niin jumeilta kuin yleensä!) ja buranatkaan ei auta. Sellasta eri paikkoihin pomppivaa hermosärkyä ja välillä sairaanloista. Koko keho tuntuu välillä ihan voimattomalta ja tärisevältä.. kaikkea tällaista... hiuksiakin lähtee... En tiiä mikä on! Kyrsii kun on saamaton!!!

No, huomenna mulla ja Intolla osteopaatti, täytyy häneltä kysäistä voiko kaiken tämän takana olla elämäni ensimmäinen osteopaatti-käynti silloin vajaa kk sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti