sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Hyvvee ja huonoo... 21.1

Alotetaan huonoista ja hyvät asiat loppuun jotta ne jää lopuksi päällimäisenä mieleen. =)

Huonoa: (kehityksen kohteet)
-Tulokset 3xhyl (okei no yksi oli hyvähkö hyl)
-Tiettyjen ohjauksien toimimattomuus koiralla(okei, positiivista siinäkin se että tiedostin ne jo rataantutustumisessa) eli mm. pyöritys ja peruskäännös. Ne on opettamatta kunnolla edelleen, mutta halusin ne radoilla tehdä!
-Myöhäiset ohjaukset, hiukan tuntuma kadoksissa. (kisaamattomuuden vuoksi?)
-Päällejuoksut ja takaakierrot, mun ohjaukset...aijai! Perkele, kun ei oo jatkuvassa tsyynissä niin pääsee kehittelemään itselleen tuollaisia virheliikkeitä!
-Lähdöissä hiipiminen
-Kontaktit! Voi kiesus...A on ihan murheenkryyni! =(
-1 rima tuli alas pussin jälkeisellä hypyllä jolle tiukka käännös

Positiivista:
-Koiran vire ja vauhti!
-Keppiosaaminen, leijeröinti ja kohtuu vauhdikas suora meno ja leikkaus...
-Keinuosaaminen
-Oma riskinotto
-Kaiken kaikkiaan jäänyt hyvä fiilis tekemisestä tuloksista huolimatta!

OHO, Aika lyhyt tuo positiiviset lista. =D

Tupsahdinhan sitten muuten ekaa kertaa kisoissa radalla turvalleenkin. =D Tai siis kankulleni, koira lähti tulemaan jalkoihin ja väistin, siitä humps...Onneksi Intoa ei sattunut ja etten kaatunut sen päälle! Irtos nimittäin ekalla radalla hienosti yhdeltä hypyltä kepeille vaikka tiedostin tonkin rataantutustumisessa ja tein vastakäännöksenkin hypylle, mutta silti... karjasin tänne ja lähti tulemaan rivakkaan, luulin että ottaa putken matkalla, mutta eipä ottanutkaan vaan tuli jalkoihin...

Ainiin, torstaina poijaat oli fyssarilla, Riinan käsittelyssä. Into oli hyvä ja käsiteltiin hiukan varovaisemmin näiden kisojen vuoksi. "Vanhuksilla" tais olla paikat jumimmassa kuin viimeksi. Ei pahoja kuitenkaan...pitkä käsittelyväli niillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti