sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Timon opissa 19.11

Timo tuli taas meijän ryhmää opettamaan ja Leevin kanssa siis osallistuin. Rata oli taas niin tyypillistä Timoa että, mä en käsitä mistä hän suoltaa noita treenejä. Äärettömän hyviä kohtia koko harjoitus täynnä ja haastetta yllin kyllin...liikaakin. =)
Alotus kiva, radan sisältä ulospäin hypylle josta A:lle, lentävä lähtö. Koiran joutu jättämään tekemään kontaktia ihan itekseen jotta kerkes jatkoon..muuri jonka jäkeen persjättö ja sit välistävetoon. A.oli lähellä seinää ja alastulo niin ikään kohden seinää (ja mulla länget käytössä) mikä käänsi koiraa oikiseen suuntaan automaattisesti, mutta silti Leevi tuli ekalla muurin ohi, jos tilaa A:n jälkeen olis ollu enempi mulla ois ollu vielä enemmän tekemistä saadakseni koira muurille ja kiireempi jatkoon. No, toi ohitus tuli vaan kerran ja toistojahan alkuun meillä tuli kun välistäveto tökki Leevillä pahasti, haki vaan osion kakkoshyppyä kokoajan takaa. Useiden toistojen jälkeen jouduin ottamaan sen kerran siinä paikoillaan välistävetona kuin tein mitä vaan niin haki taakse. Sit rupes onnaamaan. En tiiä oliko taas näitä Leevin klikkejä. =) Radalla oli "miljoona kohtaa" missä jouduttiin jyystämään...ei jaksa eritellä, mutta pahimmat oli vekkaukset. Mä aattelin sen ennen niin, että vekkaus tehdään siinä esteen edessä koiran kanssa yhdessä, korjataan linjaa olemalla siinä tolppana. Mutta tämä homma ei näissä kahdessa kohden toiminut ollenkaan se linjaus piti tehdä paljon ennen koiran hypylle tuloa ja niin, että se ei saanut minua kiinni ollenkaan. Ei meinannu mennä mun kaaliin ollenkaan ja sit kun tein oikein tuntu sairaan pöllöltä käydä jossain vekkamaassa ja koiraa ei "mailla halmeilla". =) Mutta kyllä se koiran kinjaa muutti ja laskeutu paremmin oikiseen suuntaan. Hullunkurista!
Sit taas oli niiston rintamasuunnan kanssa pulaamista, miten se voi olla noin vaikeeta et se ei mee kaaliin?! Nimittäin nyt toi rata oli ansoja täynnä ja silloin homma korostu entisestään. Leevi jakso ihmeen hyvin vaikka meni totaali hinkkaukseksi koko treeni. Varmaan 6 estettä (oikeesti en tiiä, en laskenu!=)) oli pisin pätkä mitä päästiin etenemään yhteen pötköön. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti