sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Pätevä Leevi 13.11

Niinun valkku oli taasen, vika sellainen omalla hallilla tänä vuonna.
Harjoituksena 33 esteinen rata joka vaikutti jo paperilla ihan sairaan kivalta. Tosin en tiiä onko mulla nykyään yhtään sellasta ei kivaa harjoitusta. =)
Mut anyway, asenne tekemään lähdössä oli tosi hyvä, oli paikkoja jossa luotto ei ollut ihan tapissaan onnistumisen suhteen, mutta tekemään lähdettiin ja ekalla rundilla rykästiin esteelle 25 asti nollilla. Nättiä meno ei ollu kyllä missään vaiheessa =), käännökset valu ja tuli ainakin yx laskeutuminen ihan huti suuntaankin mutta taisteltiin. Esteelle 26 meno sit itellä hyyty, pakka alko leviimään paria estettä ennen oikeen toden teolla ja sit tohon tyssäs. Se oli putki A.n alla jonne sain kyllä ohjattua oikiseen päähänkin, mutta käskytys vaan hyyty ja koira. Ei enään menny putkeen. Sit repesin nauruunkin kun käskytys oli samallla lailla hyytynyt kuin ohjaajakin. Lausahdin vain hyytyneesti ja piiitkästi et puuuutttkeeeeennn. =)
Leevi veti koko valkun hyvällä draivilla (jälleen jesh!)vaikka tehtii hommia koko 20 min putkeen. Tolla ekalla rundilla valuneet kohdat hinkattiin kuntoon ja sit kellotettiin pariakin kohtaa eri tekniikoilla. Yllätykseksi ei hirveitä eroja ollut paitsi A.n jälkeinen kohta esteet 12-14 johon saatiin melkein sekunnin ero lyhentämällä reittä ja muuttamalla ohjaus pakkovalssi-valssi ja valssi ohjaukseksi pakkovalssi-jaakotus ja valssi. Sama kohta olis ollu melkein yhtä nopea jälkimmäisen kanssa viskyleikkauksella ja vekki+vedolla JOS koira olis tullu vetoon mukaan eikä menny väärään päähän putkea. =) Kepit Leevi haki aivan loistavasti joka kerralla!! Niin avot kuin umpikulmankin lopussa. Toi umpikulmaan meno oli varsinkin tosi nätti, kun teki sairaan määrätietosesti töitä. Sit esteet 26 - 29 oli mulle se kohta minkä tiesin tuottavan ongelmia. Kaksi takaakiertoa ensi ja vikan jälkeen valssi ja koira A.n alla olevaan putkeen kauimmaiseen päähän, jonne tultiin 90 asteen kulmasta, samanlainen kohta minkä mokasin Hyvinkään kisoissa, mutta putkeen mentiin kepeiltä.
Tässä hinkattiin valssia kuntoon.... joskohan ne jokupäivä olis edes vähän parempia.... Mut kertakaikkisen ihana valkku! Saatiin siis rata alusta loppuun treenattua osissa. Leevi on niin näpsäkkä nykyään! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti