keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Keskiviikko ja Juvanmalmin treenilöt 3.11

Meninkin Leevillä treenaamaan.Jäi himo päälle lauantaista, ku onhan se nyt vaan niin et osaavamman koiruuden kanssa on kivempi mennä. =) Harjoituksena Niinulla oli erittäin virtaava 22 esteinen rata. Alussa hän kommentoi, että tämä harjoitus on helppo (olen hiukan eri mieltä! =)) ja tarkoituksena on tehdä muutamaan kohtaan eri ohjaustekniikoita. Mennään nopeella vaihtotempolla ja lopux ratana jos kerkee. No, me Leevin kanssa alotettiin ja alku oli suorassa linjassa hyppy, pussi ja pöytä josta pituudelle ja hiukan takasin päin ja viistoon kepeille.. Leevi meni niin kovin taas tänään, että eipä tuo pöydälle pysähtynyt vaikka oli kaikenmoisia keinoja itellä käytössä. =) No, Niinun metodilla rupes heti pelittämään. Eli pidemmälle pussin taa vastaanottamaan ja selkee jarrutus ENNEN pöytää koiralle. =)Täytyy myöntää, et Leeville ei ole opetettu millään lailla oikeata pöydän suoritustapaa. Eikä se ole koskaan ollut meillä radalla missään luokassa. Kisattu nyt kohta 2 vuotta.
Vekkasin pituudelle ja Leevi haki kepit (5) ihan jees, mutta tässä aika vauhdittomasti.
Sit päästiin The Kohtaan. =)Leevi paineli yhdessä kohtaa sitkeesti vaan pöydälle mikä oli tyrkyllä suoraan 8 hypyn takana. Ei kääntyny edes leikkauksesta. Kiiti aina vaan pöydälle. =) Näit on nykyään Leevillä tullu, se päättää että jokin menee juuri hänen tavallaan. No usean hinkkauksen jälkeen saatiin se kääntymään. Niin et 7-8 väliin valssi ja niin että 7 päällejuoksu ja 8 hyvä irrotus ja vastasella hanskaus. Leikkaus oli huonoin, jota tässä ei oikeesti olisi edes voinut tehdä. Tästä oli sit jatkoon ihan sairas kiire kun piti esteille 11-12 keretä välistävetoon ja hypyt 9-10 oli ihan suorassa linjassa, eli vauhtia oli. Leevi kiiti ku pikku elukka ja niin mäkin. =) Välissä pidettiin pieni tauko ja sit jatkettiin taas esteeltä nro 6. Niinu pisti mut tässä koville, vaikka saatiin homma onnistumaan se piti mennä uudestaan ja uudestaan. Siis esteet 6-17. Mä pihisin kun elukka. Treenattiin tsemppauksen ja psyykkeen kasassa pitämistä väsyneenä ja maitohapoilla.
Mutta selvittiin, vaikka varmaan 10 minuuttia homman jälkeen poltti vielä keuhkoputkea hullun lailla. Ihmettelen kuin Leevikin jakso ton koko setin ja se OIKEESTI LIIKKU.Sai kehujakin Niinulta etenemissestään, videoltakin kun kattoon noi esteet 11 ja 12 sen vauhti ei hyydey ollenkaan. WAU! Ja mä oon aina ollu sitö mieltä et se hyytyy käännöksissä. Siis reilu 5 minuttiia vedettiin tota settiä uudestaan ja uudestaan, välillä onnistuen ja suurimmaksi osaksi ei. Tössäsi tonne välistävetoon.
Kun ite teki jotain pöllöä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti