lauantai 27. marraskuuta 2010

3 x HYL ja vauhti tiessään. =( 27.11

Leevin kanssa Purinalla 3 starttia ja ÄLLÖN KYLMÄ!! En tiiä oliko Leevinkin mielestä, koska sen vauhti mitä tossa taannoin on ollut oli poissa. =( Koira oli humpan pumppa tuulella.. Ohjauksiin lähteminenkin "hiukan" kyseenalasta.
Ohjaaminen oli itellä äärettömän vaikeaa, kun koira olikin tuolla tuulella. Mistään ei tullut mitään!!! Estehakuisuuskin sillä oli tänään hiukan ???. =( Oma asenne oli tiessään myös tänään, vaikka ei väsyttänyt, haukkottelin varmaan 100 000 kertaa kisojen aikana ja olo oli löysä. Jalat painoi.. =) Vikalle radalla sain kasaan ihan sairaan hyvän asenteen, mutta ei se paljo auta jos koira on erimieltä asioista!
Kaikki radat oli kertakaikkisen kaoottisia, kamalia!
Ekaradalla Leevi jo humputteli ja lopetti mm. kepit tokavikassa välissä kesken, suikkasi sinne sitten kuitenkin vahingossa hetken kuluttua takas, mutta oma sijainti oli jatkoa ajatellen jo niin morjens, että seuraavista esteistä tuli hyl...välistäveto kusi ja sen jälkeen ei enään mistään tullut mitään.
Tokaradan alun hylly oli mun vika ihan tyystin. En käyny kolmoselle korjaamassa koiran linjaa niinkuin olin suunnitellut ja en siis saanut sitten enään koiraa eka putken suun ohi tokaan. Sit tuli pituudesta ohi + en saanut koiraa yhessä kohtaa edes taaksetyöntöön (meijän vahvuuksia normisti!). Keppien jälkeen valssi ja 90 kulmassa putkeen kauinmaiseen päähän. Oli tosi takelteleva! Lopussa ampu suorasta putkesta ihan SAIRAAN pitkälle ja hankaloitti jatkoa.
Kolmas rata..alun (2) ihminuoleen ei mukaan "ollenkaan"...seuraavan putken jälkeen vauhti tiessään todella. A:n jälkeiseen valssiin ei mukaan "ollenkaan". Keinun jälkeinen puolivalssi hypylle jolla piti saada koira minuun päin ja putkeen, koira lähti kyllä puolivalssiin jonka jälkeen käskytän putkeen ja koira kurvasee minusta poispäin ja väärään päähän putkea. Puomin roiskasi huolella, että sellanen kisapäivä tänään. Fiilarit katossa. Kiva kun on ilmottu ens viikonlopun kisoihin oikein urakalla. Ja on vissiin luvannu näin v**un kylmään sinnekin. =( Saas nähdä.....
Mutta tämän päivän oppi oli ainakin se, että Leevi rupeaa opettelemaan vetoihin tuloon ja mä opettelen sen kanssa tekemään valssit kunnolla kohtiin missä tulee koira saada putken ensimmäisen pään ohitse! Kunhan vaan säät tulisi sellaiseksi, että voipi treenata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti