torstai 25. marraskuuta 2010

Leevin kanssa Niinun viikkovalkussa 24.11

Leevi siis matkassa tänään ja voi kiesus mikä keli oli.
Pende veti ihan hyvin taas! Mulla oli kolmosen jälkeen tehtävässä persjätössä ajotusongelmia. Koira meni kyl kokoajan ihan oikein, mutta silti tein sokkarin liian myöhässä, johtuen siis siitä, että en luottanut tarpeeksi koiran takaakiertoon menoon ja lähteny tarpeeksi ajoissa liikkeelle. Kerran mentiin ihan sairaan mageesti kun luotin! =) Sit 6 putkeen meno tuotti vaikeuksia..oikeaan päähän meno siis. =) Ei lähe vetoihin toi koiruus ei! Vekkaamassa taas piti käydä ja ei meinannu keretä. =)
Kepeillä oli yksi treenin haastavin setti. Joko törkkäsyllä sisään ja voimakas päällejuoksu loppuun tai alkuun TODELLA TAPPOLEIKKAUS tai Knuutit = törkkäsy + leikkaus. Ei onnaa meiltä!! =) Tehtiin parilla tapaa...toi eka onnas ku luotti koiran pujotteluun, tokaa tapaa mitä en osaa selittää hinkattiin. Keppien jälkeisestä elämästä (9-26) selvittiin kerran alusta loppuun vaikka ei nättiä ollut. =) Pari kohtaa valu. Sit muutamaa kohtaa laitettiin parempaan kuosiin ja kelloteltiin eri ohjausvaihtoehdoilla... ei ollu persjätöllä ja visky-leikkauksella kuin 5 sadasosaa eroa! =)
Näissä koulutuksissa on yksi mutta nykyään (ja tavallaan edelleen / taas), ennenkään en pystyny keskittymään kunnolla kun menee pöpinäksi =), ellen sit lähe ihan erilleen kunnolla keskittymään. Omissa koulutuksissa onnaa nykyään kun lähen sivuun keksittymään, jotta tulee tehtyä 110&% töitä, tuolla se ei oo vielä onnannu, mutta nyt ku ton taas tiedosti niin ehkäpä se tästä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti