sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Inton treenit 26.9

Into treenasi tänään mm. keinua ja ihan hyvällä mallilla ollaan. Nyt muistan aina treenikerralla aloittaa varovasti, enkä hyppää suoraan laskuun mihin ollaan edellisellä kerralla jääty. Koira alkaa nykyään olla treenaamaan mennessä jo kovilla kierroksilla ja itse treenin aikanakin.

Sit otettiin niistoa ja miljoona toistoa...hmmmm ei käänny ei. Välillä on suunnilleen sormet koiran nenäreijissä tai nyrkki otassa, kun hidastan sen ennen hyppyyn lähtöä, nollavauhdeista siis, mutta hää vaan hyppää ja ei käänny hypyssä... =) Lelulla tätä ei voi tehdä, kierrokset liian korkeat. Namilla sitten otettiin tänään ja palkka tuli, kun ei ollut vielä lähtenyt hyppyyn ja sit hyppy heti siitä ja palkka taas. Parempaan päin menossa, mutta ihan varmasti työnsarkaa riittää...kun vielä saatas vauhtia hypylle saatikka sitten joskus toisen esteen kautta ja joskus radalla, mutta kaikkia aikanaan ja askel kerrallaan.
Ennakoivassa valssissa sama homma... ja varmaan kaikissa ohjauksissa missä pitää kääntyä tiukkaan siivekkeen ympäri...ei paha homma ollenkaan saada toimimaan, eihän?

6 keppiä tehtiin tänään 2 kertaa vedättämällä, mutta siis vain toisella kerralla onnistuen. Mä oon liian hidas ja koira nousee tolleen muutes aika pystyyn pujottelemaan. Ei hyvä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti