lauantai 25. syyskuuta 2010

Kisat RimA -paskaa tekemistä ja mieltä 25.9

Leevi kisasi RimA:lla 3 starttia ja tuloksena kaksi hylkyä ja 1 nolla sijoituksella 7/38.
Harvoin käyn ihan yksin kisaamassa, mutta tänään olin. Kotona piti jo alottaa päänsärkylääkkeellä ja koko kisapäivän olin tokkurainen. Vasta vikalle radalle sain vähän asennetta peliin. Ekaradalla kävi moka jo ihan alussa, kun en osannut ihan helppoon kohtaan päättää millä vien. MÄ TIIÄN!! Noi kostautuu aina jos ei oo päättäny ja taas kävi niin. Vaihtoehtoina oli valssi tai persjättö ja videolta katottuna lähen jo melkein valssaamaan ja sit teenkin persjätön ja ihan vitun myöhässä -> Leevi väärälle esteelle. Positiivista, että koira hakee esteitä tällähetkellä vaikka mä söheltäsin mitä. Mokan jälkeen tuli normi hepuli ja lähin sit kepeillä reippaaseen sivuirtoomiseen ja eipä kestäny koira, tuli tokavikasta välistä ulos. Kentällä (omalla) kestää vaikka mitä , puomien lejeröintiä ym.... No, takas keppien alkuun ja helpommalla kuviolla sen jälkeinen jatko. Loppurata ihan ok. Tokarata oli hyppäri. Radan loppupuolelle saakka ihan kiva rata, mutta lopussa kohta mikä tuotti harmaita hiuksia, en taas tienny mitä kerkeen ja mitä en. Mut nyt tiiän...17 olin tutustuessa päättänyt, että teen niistopersjätön, vaikkakin pelkäsin kahta asiaa...lähteekö koira kunnolla niistoon tollasesta vauhdista ja jatkon kannalta linja ei tullut parhaaksi itelle, koska jouduin hiukan kiertämään esteen 18 siivekettä. Pakkovalssi - valssiin en uskonut kerkeäväni ja twisti tuli mieleen liian myöhään. Se olis varmasti ollu meille paras! Mutta ekalta radalta oppineena, en lähtenyt mitään muuttamaan enään. Niinhän siinä kävi et koira ei lähteny niistoon ja jouduin varmistella, myöhästyin jatkosta ja Leevi hyppäsi 19 väärältä puolelta. =)

Mieli ei ollu paras näitten ratojen jälkeen, muutenki on armoton hyllyputki päällä. Viimeiseistä 13 startista 9 on hyllyjä. =) Mut hei !! Koira kulkee!! Jee!!

Vaikka siis olin kisoissa yksin liikenteessä, niin eihän siellä yksin tarvii olla. Tuttuja vaikka kuinka ja turinakavereita... Leevi lähti vielä kaikille radoille toisix viimesenä ja jollain radalla oli 48 osallistujaa, et oottelu / jutteluaikaa oli liiaksikin. Vikan radan tutustumisen jälkeen päätin, et nyt tää menee autolle keskittymään ja ei turise ollenkaan. Kerää agree, et homma toimis ees jotenkin ja asenteella... En tiiä auttoko, mut vikasta radasta saatiin rypistettyä nolla. Mut arvatkaas vaan kun on Taijasta kyse, lämmittikö mieltä...NO EI! Koira oli jo selkeesti väsy. Alun mateli... keinun jälkeinen elämä tosi jees, varsinkin puomi ja alastulo sekä sen jälkeinen poispäinkääntö hypylle. =) Rata oli erittäin helppo ja olis kyllä ollu tosi perkele jos ei oltas tolla onnistuttu. Tulos 0/-5,01 sijoitus 7/38 (voittajasta jäätiin melkein toiset 5 s.). Etenemän haluaisin tietää, mutta kun tuloksissa sitä ei ollu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti