lauantai 7. helmikuuta 2009

Treeneissä pitkästä aikaa!! :)) 6.2

"Pitkästä aikaa" päästiin treenaamaan! :) 3 viikon paussi takana! JES!! Pojat puhku intoa alussa! Hugo veti tosi korkeelta lentokeinut heti kättelyssä! :) Ei onnex näyttäny pahaa kammoa tulleen. 
Oli meikäläisen vetovuoro ja harjotuksia oli 3,  mistä lopussa olis kätsysti pystyny menee radan, mutta meitä oli niin vähän paikalla ja ruhtinaallisesti treeniaikaa, niin toipilaina olleet koirat oli ekan tunnin jälkeen jo kypsää kauraa. Hugolla menin radan sit lopux, kun näytti siltä et voimia olis. Meil on 2 tunnin treenit, mut taidettiin melkein kaikki lopetella 1,5 tunnin kohdilla. :) 
Mut itse harjotukset meni ihan hyvin. Molemmilla tais kepeillä tulla huti välejä pariin otteeseen, mut silkasta innosta johtuen. :) Yx harjotuksista sisälsi sylkkärillä putkeen menon ja heti perään taas sylkkärillä hypylle. Tässä hiottiin molempien kanssa. Putkiin menoa piti erikseen vahvistella ja hypylle sylkkärillä laitoin koiran liian ahtaalle. Kohta vaati yllättävästi tilaa. Kontakteilla hiottiin "ota" hommaa. Välillä tosi hyvin, varsinkin Hugon osalta,  mut ite, kun en muista / tajua kehua koiraa siinä, kun tekee oikein!! ##**## Hoen vaan tomerana "ota "ota"!! 
Flippi oli kans harjotuksissa...molemmilla hyvin! Niin ja twistailtiihan me kans. :) 
Sit Hugon rata.... Alku hyvin hyppy, keinu -> pituudelta kepeille tosi hyvin, aatellen et kyseessä oli Hugo! ->hyppy,  A, muuri, rengas ja puomille vauhdilla -> sylkkärillä putkeen -> sylkkärillä hypylle (ei menny, taas ahistin koiraa) -> uusix, koiralle tilaa ja hyvin jatku matka puomille -> rengas -> muuri -> A.lle tosi huono linja mut ihan jees -> hypylle takaa leikaten -> takaa kierto toiselle "taka, taka" ja loppuun flipillä putkeen mikä A:n alla! Oon tyytyväinen! Oli kiva treenisessio!! Ittekin oli ihan täpinöissään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti