lauantai 14. helmikuuta 2009

Omissa treeneissä Hugon kanssa 14.2

Hallille mentiin tänään vain Hugon kanssa. Leevi piti huilipäivää!
Caritalla oli treenintekovuoro ja hänellä olikin pätkä, mikä oli pumien koulutuksesta, vetäjänä Juha Orenius.
Ihan kiva kuvio!
Hugo oli vaan erittäin virrakas vielä tossa vaiheessakin, kun tota harjotusta ruvettiin menemään. Vaikka alkuun olin ottanu putkiin irrottelua..keppejä...rengasta....keinuakin kerettiin ottaa jossain välissä.
Tänään mentiin muuten ekakerran onnistuneesti kepit niin, että ohjasin koiraa vasemmalta. Janita neuvolla mentiin, mitkä siis saatiin eilen Leevin kanssa. Apujen vähentämistä! Nami ei ohjaavaan käteen, käsi paikallaan noin 10 cm päässä kepeistä ja palkan heitto maahan lopuksi siitä ei ohjaavasta kädestä. Päästävä eroon siitä, että kulkee namikäden voimalla ja kättä "veivaamalla" Pikkuhiljaa tästä sitten kättä pidemmälle...ite enemmän pystyyn jne...
Vähän toi ylenpalttinen into taas toi sitä malttamattomuutta koiraan, mutta kiva että on innoissaan!

A on kuvassa vähän liian "ylhänä", putkelle oli lyhyempi matka!
Toi pitempi kuvio mentiin pariin kertaan...ihan ok! Tai siis pikemminkin hyvin! :)
Tosin ekalla kerralla ei irronnu hypylle 5, tähän takaaleikkauksella ja kun otettiin uusix paineli hiton pitkälle 6 taa. :) Kontaktit jees! A.n jälkeen muuten valssasin ja vedin koiran kunnolla alas kontaktille ,ettei jää kökkimään harjalle. Ja nätisti meni putkeen.Ja uloskin käänty ihan oikeeseen suntaan. (Toisilla lähti koira välillä takasinpäin puomin alta.) Lopussa koira vielä irtos omille teilleen ja kiersi vikan hypyn ulkosiivekkeen kautta. :) Tähän toisella kerralla maltillisempi ohjaus iteltä, selkeemmin kerroin mihin mennään ja hyvin meni. Niin ja ennen tota tokavikaa hyppyä takaaleikkaus.

Tunti saatiin tuhraantumaan, vaikka piti vaan vähän mennä, kun huomenna kisat! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti