sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Hugon kisat, Masalan kuplahallilla 15.2


(ratapiirrokset, suunnilleen näin!!! :) )
Aamulla kuuden maissa startattiin kohti Kirkkonummea, KKK.n kisoihin Masalan kuplahalliin....
Kisatovereina Minna ja Eikka. Ihan kiva kisapaikka. Tosin hiukan kova meteli hallissa, mut ei menoa haitannu.
A-kisa alko 8.30 rataantutustumisella. Me oltiin toisessa ryhmässä, kun kisaajia oli 44. Meillä nro 27. Rata oli aika "peruskamaa", vaikka tuomarista Eija Berglundista olin kuullu, että tekee vaativia ratoja ykkösillekin.
Meillä missiona näissä kisoissa oli oli liikkuminen! Vauhdilla etiä päin ja riskillä jos sikseen tulee. No, videolta katsottuna en ole ihan tyytyväinen omaan etenemiseen, mutta en kyllä niin paljon ootellu koiraa, kun aiemmissa kisoissa! HYVÄ!! :)
Eka radalta tuli hylsy. Suurin syy siinä, että tein yhteen kohtaan (3 hyppyä, 13-15) väärät ohajusvalinnat. Toi johti sit ongelmiin tosta eteenpäinkin... :( Tyytymätön olen tekemääni putkeen vetoon, tai sellanen sen piti olla. No pääasia et koira meni suoraan sinne minne pitikin! :) Mutta kepeille meno oli meijän mittapuussa loistava!!! :)

Koira irtoili tänään ihan kivasti, tosin vähän omia haahuilujaan. Mutta kuitenkin. :)

Toka rata alko ihan jees ja liikuinkin ehkä paremmin ku ekalla. Keinu mentiin tosi hitaasti. Keppejä aloin varmistella liikaa ja siinä eka kielto (5). Keppien jälkeisille hypyille oli suunnitellu hyvin ennakoivat käännöset, mutta koira suihki taas mihin sattuu ja siitä toinen vitonen. Tästä matka jatku oikeestaan ihan jees. Ainut, että liikaa odotin koiran putkesta ulostuloa ennen puomia ja sit ennen loppusuoraa yx valssi. Varmistelin ihan sikana, saadakseni koiran hanskaan, kun edessä oli hyppy & rengas (jossa sössittii ekaradalla). Mut koira tuli lapaseen! :) Ja loppusuora hyvin! Rengaskin!
Kaiken ton törttöilyn jälkeenkin yliakaa tuli VAAN +3,58. Eli jos kaikki ois menny ok, oltas ollu ihanneajan alle. Mut turha jossitella.
Mut on toi vaan niin siistiä! :) Vaikka menis miten, ei voi olla tyytymätön! Kivaa!!! :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti