maanantai 16. helmikuuta 2009

Niinun koulutus H.kään koiraurheilukeskuksella 15.2


(Rata meni suunnilleen näin)
Parituntia huilittua, Hugon aamun kisojen jälkeen, suunnattiin Leevin kanssa Niina-Liina Linnan koulutukseen Hyvinkään koiraurheilukeskukselle.
Meitä oli neljän koirakon ryhmä ja tuntu, että aikaakin ihan ruhtinaallisesti.
Harjotuksena oli 25 esteinen rata. Aika peruskuvioinen, vaikkakin källikohtia näky olevan ripoteltuna joukkoon! :)

Leevi oli tosi innokas ja liikku reippaasti, vaikka perjantainahan vasta oltiin Janitalla Turussa. :)
Itellä vaan meinas jaloista olla mehut pois ton aamun jälkeen ja koko päivänä ei ollu tullu syötyä kunnolla.
Meinas kyllä epätoivo iskeä siinä vaiheessa, kun Niinu sano "et nyt loppuun otetaan rataharjoitus, jos tulee virhe, homma seis ja oottelemaan uusintavuoroa. Niin kauan mennään, et tulee nollarata!" :) Onnex tuli nollarata heti! Meinaan lopussa tuntu jo, et jalat ei enään kauaa kanna! :)

Mutta tänään sain hyvät neuvot valssien oikein tekemiseen ja tuli todistettua sekin, että kyllä se koira menee sinne minne ohjaa, vaikka kuinka ois tyrkyllä lemppariesteitä. Täytyy vaan osata valita oikeat ohjauskuvio...niinpä! Maybe some day! :) Helppo vaan sanoo: "ku noi kontaktit vetää niin mun koiraa" :))

Kivaa oli taas! Huhtikuussa uusix!

Leevi meni muuten tänään kepit ekaa kertaa niin, että ohjasin vasemmalta puolelta..Niinu käveli oikeaa puolta. Ja muutenki näytti, videolta katsottuna, että täytys pikkuhiljaa varmaan alkaa luottaa koiran kepeille sisäänmenoon. Nyt näytti siltä, et turhaan vaan hidastin sitä sisäänmenossa... :)

Nyt meill sit onkin melkein parin viikon tauko treenamisessa, kun pukkaa ton reissun tohon ens viikonloppuun...Hyvää uuden sisäistämis aikaa... :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti