tiistai 24. helmikuuta 2009

Tiistaitreeniä Nummisissa 24.2.

Tänään oltiin poikien kanssa ekaa kertaa Nummisissa maneesilla treenamassa, kaverina porskilaiset Marko ja borderterrieri Eppu sekä Ansku "assarina". :) Tunnin verran touhuiltiin... Tehtiin vähän Janitan koulutuksen alkukuviota....ja vähän sieltä väliltäkin....siis aiheena pakkovalssi ja poispäinkäännös, mahtu mukaan muutama persjättökin. Päästiin Hugonkin kanssa kokeilemaan. 
Ja mä jään ihan turhaan oottelee koiraa siihen 2.n pakkovalsille ##**### :)) Poispäinkäännökset meni ihan ok! Yhessä kohtaa, Leevin kanssa, menin ite liian lähelle hyppyä ja koira kiersi koko esteen. Muuten jees. Sit noissa kontakti/putki kohdissa mun täytyy olla tosi tarkka. Ne kontaktit kun vetää, niin oma ohjaaminen on oltava tarkkaa!! 

Niin ja sit itellä uusia treenitovereita ja koirille uus paikka, ei oikeen pystytty keskittymään. Ei ollu mitään hössöttämistä, mut ei vaan ajatukset pysyny kasassa. Ei koirilla eikä mulla varsinkaan :)

Hugo oli vähän laiskanloinen, tosin puomin ja A.n veti kyllä ripeesti.
Leevi taas oli innokas heti. Paikallaolo oli hankalaa molemmille. Eppu on kova haukkumaan ja uudet ihmiset ympärillä, tiiä häntä, siinäkö syy? :)
Kepit Leevi meni LOISTAVASTI!!!!! :))) Laittelin sisään eri kulmista ja ekaa kertaa poika pujotteli kepit itsenäisesti, niin että kuljin vaan vierellä, ilman lähellä olevaa käsiapua !!! JES!! Ja meni muutes aika vauhdikkaastikin!!!! Nyt täytyy vaan uskaltaa ruveta ottaa sitä toistakin puolta kunnolla... .)) HIH! :))

Mitenkään kauheesti ei tullu tehtyä, mut musta tuntu et mä en jaksa juosta yhtään! Olikohan liikaa päällä tai sit pitkästä aikaa treeniä "kylmässä" tilassa...Kipeex tulossa? Jotain on.. :(
Ens sunnuntaina pitäs jaksaa kirmata 4 starttia ja vielä kovaa, kun missio on nykyään kisoissa meikäläisen liikkuminen! Koirat, varsinkin Hugo tarvii sen, et mä painan menemään kun "aropupu" :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti