keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

Ulkotreeniä 17.7

Taas yritettävä aktioivoitua treenaamisen saralla. Kotipiha tokoakin tehtiin molempien kanssa tuossa yksi päivä. Rusakko ei ole unohtanut tunnaria =O =), joskin oli kyllä ponnetonta tekemistä. 

Tänään puolestaan lähdin kasaamaan treenin kentälle - poutasäässä sain kasailla, mutta kun alkoi treenin hetki rupes roimimaan vettä.. Tämä treeni oli "pennulle". Nähdäkseni kääntyvyyttä sekä irtoomista ihan kunnon isossa tilassa. Treeniin mahtui paljon hyvää koiran osalta, mä puolestani huomaan taantuvani aina vaan alaspäin, kun en pääse kunnolla tekemään. Ollaan palattu aikaan, kun en edes oikeestaan halua julkaista omia videoitani - hävettää itteeki kun niitä kattoo. =(
Oli opettavaista käydä ulkona! Lähinnä siis sen suhteen, kun koiraan tuli huomattavasti enemmän draivian kuin pienessä sisätilassa tehdessä - joten uusia asioita humpsahti esille. Taas tietää mitä treenii! Vire on siis juoksussa ja se ei näytä onneksi vaikuttavan mitenkään koiran tapaan tehdä töitä tai se että se tekee pikkarit jalassa. =) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti