torstai 20. heinäkuuta 2017

Takut ilta (yö) kisat 20.7

Piti olla Mujunen tuomarina olikin Räsänen. Aattelin et normi iltakisat - no, eka tutustuminen 21.00, toka 22.30...

Vaiherikkaat kisat!
Katoin säätiedotuksen ennen lähtöä - ei sadetta Tampereelle. No, en sitten ottanut vaihtovaatetta tms mukaan lainkaan (vaikka mietin kyllä). Päästiin perille alko satamaan! Fuck!

Käytiin ilmossa ja sivukorvalla kuultiin, että kisat on etuajassa, mutta tuomari ei ole edes vielä saapunut paikalle. Todettiin et keretään hyvin lämpälle. Mut käveltiin sit "vähän" liian pitkälle! Johku saakutin teknillisen yliopiston taakse, mistä ei päässyt millään oikasemaan kisapaikalle. Jouduttiin juosta pitkät pätkät, että kerettiin takas kisapaikalle ja juuri kun sinne saavuttiin alko tutustuminen. Oltiin ihan märkiä, hikisiä ja mulla kakkulat sen vuoksi aivan huurussa! =D
Tutustuessa jäi sitten yksi este välistä kokonaan, mutta kattelin siinä ekat koirakot ja tajusin jutun... Taas hyvä muistutus itelle!
Sit hain koiran lämppäesteille ja kävi lämpösenä. Otin sen ihan liian aikasin sinne pyörimään! Ja eka rata kun oli Mujusen pohjalle tehtyä, alkoi se hyvin hyvin vauhdikkaasti - joka oli tietysti omiaan ruokkimaan Himon fiilareita, kun ekasta esteestä alkaen alkoi kilpajuoksu. Homma tyssäsikin jo esteelle 5 putki jolle kielto. Mentiin putkesta putkeen ja oletin että sinnhän se menee ja mulla vielä vitullinen kiire seuraavaan paikkaan, mutta kielsikin kun olin tekemässä putkelle vastistakin aika kaukana. Tästä pari estettä sit eteenpäin - rengas - ja paskax, seuraavaa hyppyä kolisteli pahoin.. huusi ja lensi. Päätin et nyt riitti! Peli poikki ja autoon! Tein koiralle hyvin selväksi, että en ollut tyytyväinen! Tokalle radalle lähettiin lähes suoraan autosta, pienen kävelyn jälkeen ja en vienyt koiraa radan tuntumaan kuin ihan viime tinkaan. Ja sille oli hyvin selvää, että mä olenhyvin hyvin hyvin natsina!
Ajatus oli että vittu nyt tehään kunnolla ja jos on mitään omaa koiralta lähetään veke! Mä määrään! Rata oli suht ok! Video
A hidas, mut kökkö paikka. Persjättö keinulle on aina hitaampi vaihtis, mut en vaan voinu valssaa esteelle ennen keinua - ei meijän juttu! Keppien jälkeisessä setissä lentoa... Ja mä näytän radalla löntystelevältä possulta.

Mutta en ois kestänyt toista ekan radan kaltaista suoritusta - siitä olisi ollut vaikea koota itseänsä tuleviin kisoihin. Oisin varmaan heittänyt rukkaset nurkkaan! Joten tähän pitää olla tyytyväinen! MUTTA =D väistämättä 4 sija ei lämmitä! Joo, erot oli pieniä ja jotenkin videolta mun silmän näyttää, että Himo ei pääse etenemään vaikka kuin yrittää kauhoa. Ja näinhän sen kaavan on mentävä vaikka kuinka ajattelen, että harjoitellaan kisaamista voiton halulla. Ensin täytyy pystyä tekemään edes niitä nollia jotta voi yritellä edes voittaa. Joten olemme tyytyväisiä tähän..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti