sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Mielessä jo "lapaset naulaan" 29.7

Janakkalassa helteisessä säässä rättiväsyneenä 3 starttia. Joiden lopputelman perusteella mieleen kantautui ajatus, että josko lyön lapaset naulaan. Kun ei kisaa, ei pety.
Mutta tätä kirjoittaessa ja omia tilastoja tutkailtua pitää kait olla himpun armollisempi ja yrittää nyt vähän pidempään. Eihän tässä ole vasta kuin 7 starttia takana sitten karsintojen. Tavoitteet vaan on kovat - nollaprosentti selkeeseen nousuun ja voittaminen. Mitä kovemmat tavoitteet sitä kovemmat pettymykset. Mut haastetaan ittee...
Tänään(kin!) noiden tavoitteiden täyttyminen oli todella todella kaukana. Tulokset 5, hyl ja hyl.

Ekalla radalla keppivirhe!! Suora sisäänmeno radan alussa yhden esteen kautta! Voi *piip* sanon minä! Radoilla on koiralla muutama tehtävä joista suoriutumista edellytän (toki osaan ottaa näissä oman roolini huomioon, mutta pääsäntöisesti koiran jobi!) ja ne on hyppääminen = rimat pysyy sekä keppien sisäänmenon löytäminen ja niillä pysyminen! Ja kontaktisuoritus opetetun tavan mukaisesti!
Muutoin kait ok rata.

Toka rata oli aika paha meijän näkövinkkelistä. Valitsin ohjauksia millä en yleensä koiraa ohjaa ja vain siksi, että sain koiralle hyvät linjat ja näkyvyydet seuraaville esteille. Alussa oli myös paha keinun loppuun meno itsenäisesti ja taas vain yhden ekan hypyn kautta. Tän Rusakko teki hyvin, kun hetsasin sen ekan hypyn takaa ja näissä täytyy oman liikkeen säilyä, joten liikkeelle yhdessä koiran kanssa. Kaikki "oudot" jutut mitä radalle valitsin meni todella hyvin ja yksi aika hullu persjättökohtakin (kukaan muu ei tainnut moiseen uskaltautua?), myös kontaktit oli super, rimat pysy.. MUTTA nyt sit mokasin mä! =( katse pois koirasta ja erottelukohdassa meni putken sijaan puomille.. Tän radan jälkeen mulla tosin oli ihan voittajafiilis!

Kolmas rata oli kanssa omalla tavallaan kinkkinen! Startissa taas höpäsin Himolle, että yksikään rima ei sitten tule alas.. No, =( =( Eka rima alas.. =( Sit tuli toinenkin rima alas ja siinä kiinnitin huomiota hyvin omituiseen hyppyyn Himolta. Sit se tuli heti kohta sen jälkeen A.n kontaktin läpi. Melkein jo kirosin siinä, mutta tyydyin PER...jantai. Ja eikun A uusiki ja koira palkatta loppuverkan kautta autoon ja iloisena volvon nokka kohti kotia. Semmonen 7 tunnin kisakeikka. Aamu ja edellinen päivä  klo 23.00 saakka meni tehdessä valokatetta takapihan terasille. Tänään (su) se sitten maalattiin valmiiksi. Huomenna töihin 7 viikon vapaiden jälkeen.. Kiinnostaa ku kilo kiivejä. =)
Ja vielä en luovuttanut - ilmosin Himon rimalle.
Mainittakoon myös vielä, että kyllähän sitä kisais vaikka ja kuinka paljon, jos tietää että koira kestää ja lompakko! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti