torstai 18. toukokuuta 2017

Tytöt osteopaatilla 16.5

Tytöt käväsi molemmat Caritan käsittelyssä. Himo oli vorossa eka ja ai että mua kyrsii sen koheltaminen tuolla.. plaah.. ei jaksa siitä sen enempää. On saanut Caritan luvalla siellä aina olla tuollainen niin sehän on - muualla ei kyl oo!
Mutta joo, Carita kyllä tunsi edelleen ne "vaivan" paikat, eli se hauisjänteen jne.. lievänä kireytenä. Ei kyl himassa reagoi esim: venytykseen millään lailla. Carita kyl lohkasi aika osuvasti - voi olla kivutun/oireeton mutta ei kunnossa.... Kehotteli pitkään kuntoutukseen....
Kesä tulee, arvosikat jne. Jonkun startin haluisin alle.. katotaan nyt miten toteutan tän homman..

Sit tähän liittyen pakko sanoa, kun valitin omaa polvikipuani (tarkemmin polvitaipeen ulkosyrjä) ja Carita käsitteli sitä hiukan tyttöjen jälkeen. Kyseli ja tunnusteli tovin, koski aikasta hellästi mun pohkeeseen ja aikasta lailla keskiosaan ja jumankekka että tuntu! Paikka jossa ei ole mitään kiputuntemuksia ollut koskaan! Eli syy ei aina ole siinä missä oire! Ja monesti tuntuu, että tekeekö noi osteopaatit mitään, mutta tekee! Tätä kirjoittaessa nyt to aamuna mä saan jalan asentoon johon laittamisesta EI ollut puhettakaan tiistaina tai kuukausiin ennen tota todella lyhyttä käsittelyhetkeä!
Kumpa raaskisi sijoittaa rahaa myös itsensä hoidattamiseen!! Nytkin lompakko keveni 140 eurolla...

Vireellä oli toisessa takajalassa pienesti jumia, mutta aukesi hyvin. Rallattaa niin perkuleesti aina irti ollessaan, liukastelee ja törmäilee... ja kaikea muuta! =) Carita kehotti seuraamaan, että venyttelee molemmat takajalat nyt tasapuolisesti. Mutta sen käytös tuolla on niin ihanaa!! Hän osaa ollaa eikä kohella, vaikka muutoin aika duraseli onkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti