torstai 11. toukokuuta 2017

Kun aksa itsessään on palkka!

Vire oppii kaiken AGILITYSSÄ niin helvetin nopeesti, että mä en oikeen pysty edes käsittämään sitä.  Mutta johtunee siitä, että on niiiiin syttynyt hommaan, että jo se tekemään pääsy on sille niin iso palkka.

Tänään ekaa kertaa tyyppäsin koko puomia, ku en muutakaan treeniä keksinyt. + että en vielä viitti jatkuvalla syötöllä koiraa hyppyyttää ja toisekseen mä en halua sitä kauheesti noilla alakorkuisilla rimoilla hyppyyttää, kun on tosiaan aika mulkero kääntyjä - oppii ponnistamaan vaan liian läheltä ja jatkossa rimat on vaarassa.

Pysärillä mennään ja hyvältä näytti!

Sit tehtiin keinua kans, olikohan tää nyt sitten toinen treeni ja nopeella systeemillä sai edetä. Jatkettiin siitä mihin viimeksi (koska lie?) jäätiin, eli keinu laski ekat toistot maksi pöydälle.  Sit minipöytä jossa oli muurin yksi osa päällä.. ja lopuksi keinu laski minipöydälle. Muuten hyvin, mutta taitaa olla rakentumassa tällä tempolla aika vahva lentokeinukandidaatti. Keinun päässä pysähtyminen on vähän... "seis" käsky on työn alla!

Video

Josta päästään aasinsiltana tokoon, ollaan treenattu kovin! Himassa. Tekee, mutta ei todellakaan samalla kiinnostuksella tai oppimistahdilla kuin aksaa. Sivulle tulo ja seuruu ollu eniten työn alla sit toi "seis" homma sekä kaukot. Nyt näitä täytys alkaa siirtää muualle tekoon. Toi takapiha ekax, mut sais saakutti noi kelit lämmetä!

Ja sitten - Himo sai tänään tehdä hyppytekniikkaa kolmella hypyllä. Alle 15  hyppykertaa tuli kaiken kaikkiaan. Oisko mennyt kolmen hypyn suoran kolmesti ja sit yksittäisinä ekax. Rimat oli 30 cm:ssä.
Ja arvatkaa oliko tytsy liekeissä kun sai kepitellä kolmesti!?! Tästä tää lähtee..

Sit kuvia päivän lenksulta:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti