tiistai 23. toukokuuta 2017

Kisakokeilu 20.5

Tässä jo tovin pohtinut nuppi punasena, että miten edetä nyt Himon kanssa! Katellu kisoja ja miettinyt tulevaa.. treenaamista, kesän arvokisoja.. Saariselän reissua jne..tulevaisuutta sen kanssa ylipäätään!
Hyppytekniikalla oltas saatu totutella jalkaa aksapuuhaan, mutta ei multa löydy motivaatiota tollaseen ja mulle se tuntuu turhalta rasittamiselta. Juoskoon vapaana ja pomppikoon silloin miten lystää. =)
Kisoista ei meinannu löytyä nyt mitään sopivaa.. oli alustaa mitkä ei miellytä = en halua saattaa koiraa vielä moiselle rasitukselle, tai ajankohta huono.. Olin katellu ja katellu, dissannu tyystin noin Hausjärven kisat liian aikasen ajankohdan takia ja kerran siellä kisanneena päätin, et toista kertaa en ko. halliin mene. Jostain kumman syystä kuitenkin linkkasin heijän kisat auki ja yllätyksekseni sain todeta, että nytpä heijän kisat olikin luonnonnurmella, jes. Se oli juuri sitä mitä olin kaivannut, ainut mutta oli liian aikanen ajankohta siihen nähden, että hyppytekniikka treenejä ei ollut kuin kaksi takana. No, ilmo kisoihin lähti kuitenkin. Viimeseen saakka pohdin meenkö, mutta loppujen lopux alko pää selvitä ja suunnitelmat sitä myöden. =) Aukesi ns uusia ovia.. ;) Suunnitelmaksi muodostui seuraavanlainen: nää kisat nyt testinä kaksi starttia - reagoiko koira.. tarpeeksi palautumisaikaa seuraavaan settiin. Jonka ajattelin olevan jau 3.6 1 tai 2 startin verran. Toi nyt on vielä auki osallistutaanko, mutta jos ei muuta ni seuraavan kerran sit Saariselällä. Mutta ei missään tapauksessa kaikkia startteja! Sit taas seuraavat SM-kisat ja sit MM-karsinnat. Edellytyksenä tietty terve koira!
Kisapäivä oli lämmin ja edelleen tosi flunssainen. Just just jakso ton ajan olla pelipaikalla ja kisata. Kisat meni yllättävän hyvin, koira oli toella kuuliainen ja mä todella varovainen joka sit kostautukin. Eka rata kuitenkin nollavoitto, radan ainut nolla. Joskin Tiina juoksi Inton kanssa sen himpun ripeemmin, mutta kontaktivirheen kera. Meijän puomi suoritus oli  ihan ruokoton! Kun mä varon! Jos kisaan ja teen aksaa ni sit sitä tehään niinku ennenkin! Täysillä!
Toka rata kosahti mun varovaisuuteen - oli läpi radan pikku säätöö ja sit loppujen lopux homma kosahti paikkaan mikä on koiran vastuulla - keppien sisäänmeno! Mutta koira toi todella kuuliaisesti! Teki kaikkensa luoviakseen tiensä läpi virheettä mun ohjausmokista huolimatta!

Video

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti