keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Metodit koiran mukaan! 24.5

Kepittelyt jatku, mutta koiran toiminnan vuoksi oli pakko muuttaa metodia ja ottaa iso harppaus homma eteenpäin.  Virettä kun ei namilla duunailu kiinnosta = ei motivaatiota / ei oppimista ja pallopalkka kiihdyttää liikaa = ei keskity / ei päästä onnistumisiin / ei tule oppimista, niin tuli vähän tenkkapoo..
Homma ratkes sillä, että kuja kapeni reippaasti, olematta enään kuja ja verkot tuli kehiin.Olkoon vireessä missä hyvänsä, äästään 100% onnistumiseen ja koira saa superpalkkansa. =) Lopputulema se että kepit vetää jo nyt hulluna! =)

Saa nähä kuin ton kans käy verkkojen vähennyksessä...

Nii ja se on mainittava kans, et kun verkot laitoin vedin kepit ihan suoraksi. Se vaikutti heti siihen et koira alko pujotella pomputtamalla ja se ei käy mulle!! Ei missään tapauksessa! Joten pikkusen oli laitettava kepakoita taittoon ja avot, tyyli pujotella korjaantu heti! Jes!
Me näköjään nyt edetään kaavalla et treenataan nää keinu, kepit ja puomi kondikseen. Ootellaan et Vii kasvaa ja saadaan rimat nousemaan jotta päästään paremmin "tositoimiin". =) Tarttis vaan käydä sitä puomia treenaamassakin. Ja keinuhomma saattaa "loppuun".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti