keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Koskakohan sitä ottas opikseen? 16.5


Niin paska treenisetti! Mistään ei tuntunut tulevan mitään! Mutta taas niin mun omaa syytä! Perkele! =( Mä en tutustu rataan ollenkaan! Kävelen kerran läpi kattoen esteeltä toiselle. En mieti linjoja tai mitään muutakaan. Sit lähen tekemään ja eihän siitä voi tullakkaan mitään!! Silkkaa sutta ja sekundaa. Ja hermojen menetystä! =( Toivottavasti mä nyt otin opikseni. Mut tää on, ku aina suunnittelet ite radan, ni sit se tuntuu niin selvältä pässinlihalta. Video (joskus) jos kehtaa julkasta!
Vaikeuksia riitti!
Rata siis perustuu Jari Suomalaisen koukeroihin + tietty aina joitan omaa.
En tiiä miten sain kaiken aikaiseksi tänään mitä tapahtu mutta haasteita  oli! Kakkoselta koira A.n alla olevaan putkeen vaikka jaakotin! =o Merkkejä liian luikkasta A.lta poistumisesta. Ekalla 13 vastis josta koira ekaan päähän putkea! uudestaan nyt mukaan.. Tyyppäsin myös persjätöllä - tuli ohjaukseen kyllä mutta laskeutu eka putken suulle. Paras oli puolivalssilla!! Sain myös koiran ohi hypystä15! Arghh!! Ja kiire ei ollu kun leikkaus 18. Kepeiltä koira nappasi suoraan hypyn 6 kun taas uhohtu kontakti koiraan... =(
Ja mulla oli helvetillisiä vaikeuksia saada koira tuolta pidemmän kautta takaakiertoon 22. Putki huusi koiran aina sisäänsä! Tässä taisetelin ja taistelin. Valssissakin otin oikeanpuoleisen siivekkeen kautta, mutta voitte kuvitella millasta oli.. Himon valssiin tulot... =(  Ihan ihan loppuun väen väkisin treenasin vielä tän kohdan tekemällä KUNNOLLLA linjoja ja muutakin miettien! Kunnolla tiukahko vastis  21:lle ja oma linja keskelle 22.sta. Siltikin koira kuikki putkea! Uudelleen treenattava kohta!! Sain mä sit koira vielä ohi 24 hypystäkin. Lähti jotenkin todella oudosti putkesta ihan mun jalkojen mukana ohi... Mutta nyt oli katsekin kyllä koirassa. Radan sain loppuun rypistettyä esteelle 29 nollilla, koira tuli 30 ohi! Mutta putken jälkeen kerkes kyllä persjätön ja näin pysty ohjata 29 takaakiertona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti