sunnuntai 1. toukokuuta 2016

FI AVA 1.5.16Kisapäivä - kolme rataa neljästä Heilujen kisoissa Jaun hallilla Sipoossa. Tuomarina Harri Huittinen ja rataprofiilit taattua Harria! Koiralta vaadittiin osaamista ja itsenäisyyttä sekä ohjaajilta uskallusta. Mä tykkäsin! Kun on haastetta tekee vaan eikä mieti liikoja!
Tänään jotenkin kisasin ajattelematta sen ihmeemmin mitään - tein ratkasuni ja that's it. Eiku baanaalle. =) Oli sairaan hyvä starttipaikka, aika alussa.

Kaikki radat oli meiltä hyviä!! Keskimmäinen eritoten missä koiralle tuli kepeillä sisäänmeno virhe! Se oli rata, missä kaikki ohjaukset meni niinkuin pitikin. Kahdelle muulle tuli pikku stiplut ohjauksissa vaikka nollia olivatkin. Ekalta radalta siis heti nolla ja sijoitus 2. Sert-A ja näin Himosta tuli Fi AVA! 3 vuoden 1kk ja  12 päivän ikäisenä (tosin on vielä ilman näyttelytulosta). =)
Tokalta radalta se 5 keppivirheestä ja vika olikin sitten nollavoitto. Riskillä vedettiin! Tein jotain mitä en ihan heti yleensä lähe tekemään, mutta tohon kohden (A.n jälkeinen setti)  toi oli paras ohjaus! Mä tein tänään enemmän persjättöjä kuin varmaan koko Himon kisauran aikana! =) Wohoo! Nyt on ihan hyvä pössis päällä ja suunta kisaamisessa oikea! Ei meiltä perkele kyllä asennetta puutu kun me tuolla mennään! =D =D Kattokaapa video äänet päällä jos pystytte! Käskytyksen puutteesta ei voi moittia! =)

Video

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti