keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Osteopaatilla 21.10

Hippis pitkästä aikaa käsitelyssä. Meillä oli Piira aika varattuna tuossa taannoin, mutta jouduin ikäväkseni sen perumaan ja siksi veny vähän pitkäksi nyt hoitoväli.

Mä testasin tänään.. en käskyttänyt Himoa olemaan aloillaan vaan jätin sen Caritan huomaan, siirryin penkille istumaan. Se veuhto ja kohelsi, raapi, nuoli, näkersi Caritaa käsistä.. hyppeli ja hyökki vasten kasvoja innoissaan, rakastavaisena. Pyöri ja hyöri! Maksasi, köllähteli, istu ja nousi ja ties vaikka mitä olematta oikeasti sekunttiakaan paikallaan lähes 10 minuuttia ja olis jatkanut loputtomiin. Sanoinkin Caritalle, että ei se lopeta ja sitä ei voi pyytää tekemään asioita... Carita vienosti kielsi ei sanalla muutaman kerran ja piti sitä pannasta loitolla itsestään tuloksetta!

Oli pakko puuttua asiaan ja sanoinkin, että mä maksan tästä hoidosta! Raivostuttavaa käytöstä koiralta!! Toista tuollaista mahista en koiralle anna, vaikka olisi kuinka toivottavaa ja ihanaa, että se itse olisi valmis rauhoittumaan ja vastaanottamaan hoitoa.

Mun puuttumisen jälkeen Carita pääsi mielestäni vasta käsittelemään koiraa. Vasen etujalka mitä silloin taannoin ontui sen 1 päivän, niin siellä näkyi jumia.. Hoito tosin jäi ton alun hölmöilyn takia aika lyhkäseksi! =(
Mutta ligamentit kuulemma avas...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti