tiistai 20. lokakuuta 2015

Aksaa pukkaa.. 20.10

Hallilla ot-reenilöissä, harjoitus oma! Meitä oli kolme reenaria joista 1 poistu ekan harjotuksen jälkeen. Mutta me koluttiin kaikki kolme treeniä läpi. =) Ei millään kauheilla jyystömäärillä ja hyvin tuli taukoja. Numeroiden siirrot, uudet tutustumiset, vuoron vaihdot jne..


Hippis oli pätevällä tuulella! =D Ainut oli, kun kontakteilla tuli useempi suoritus ja katoin taas vauhtia/suoritustapaa, niin päätinpä tarkistaa jarrupalat.. Oli pakko suojata ennen kuin olisi ollu veret irti! Niin ittensä liu'uttamalla tulee alas että! Ja meillä hallissa Agimetin kumirouhekontaktit = karheat!

Videolta näkyy lopulliset suoritustavat. Ekana mustat neliöt ja aika lailla suunnitelmien mukaan meni.
Tokana lilat pallurat, tässä 3-4 väli meni uusiksi. 6-7 väliin halusin väkisin vääntää valssin mutta eihän sinne kerenny. =) Vastikseksi meni... Ei kerennyt valssaamaan vaikka teki 5 pakkovalssi - valssilla.

Vikassa treenissä 2 backläpillä ja siinä omat askelmerkit oli alkuun  hakusessa. En oo pitkään pitkään aikaan tehnyt! Saatiin kuitenkin pelittämään!! Puomille tuli vähän huono kulma..

Ja siis tapoja suorittaa harjoitukset on monia, mutta itselle valikoitu ohjaustekniikat sen mukaan mitä haluan harjoitella! =) Ja jotain täytyi siis muuttaa ihan pakon edessä = ei vaan toiminut niinkuin olin ajatellut! =)

Äärimmäisen kivat treenit taas!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti