torstai 1. lokakuuta 2015

Mevetissä 1.10

Ke aamuna ei tarvinnu pähkäillä ontuuko koira vai ei, ontui nimittäin ihan kunnolla vasenta etujalkaa! =( Ei ollut epäilystäkään etteikö eilen sattunut jotain!
Tunnustelin läpi ja tutkailin. Ei aristanut mitään paikkaa! Vasemman etujalan anturasta löysin pienen viillon ja mielestäni myös rinta/etulapa siltä puolelta oli hiukan lämmin..lämpimämpi kuin toinen.

No, siinä sitten aamusta heti soittelemaan aikaa ell:lle - ajatuksena ortopedille saman tien, mutta tietäähän sen, että ei niille äkkiseltään pääse.

Mevettiin sain sitten ajan tälle pv:lle peruseläinlääkärille (ja tottahan mun tartti tiedustella hänestä Tuirelta - että kadeeko mennä =) ).

Tänään aamulla koira ei enään ontunut, muutamissa askeleissa ravissa saattoi nähdä jotain.
Ell.kään hädin tuskin näki mitään. Ja ei suostunut kuvaamaan (ei rtg mitään näyttäskään), kun edes painellessa, väännellessä ja puristellessa ei reagoinut mihinkään. Ainut missä sai pienen reaktion oli se antura missä se viilto oli. Mutta mä en jaksa uskoa, että se olis ontumisen syy!

Jokatapauksessa, nyt otetaan kevyemmin viikko ja koira on kipulääkekuurilla. Jos ontuminen uusii, sit mennään suoraan ortopedille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti