perjantai 20. joulukuuta 2013

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita! 19.12

Himo tänään vielä tuuramassa Intoa viikkotreeneissä ja alkaa näkymään tämä enemmän aksan tekeminen ja tekeminen tietyissä paikoissa - missä muita tekemässä aksaa ja aakeeta laakeeta hallia.

Jannulla meinaan alkaa vauhti entisestään vielä kiihtymään (jos mahd.) =D ja jos syttymistä lajiin voi vielä lisää tulla niin sekin vaan lisääntyy. =)

Tänään tehtii treenin alun 5 estettä. Jäätiin junnamaan alkuun 3-4 väliin, koska koiruli suikkasi 4 esteestä aina ohi putkeen 5. Lähin apusiivekkeellä asiaa jonkun virhetoiston jälkeen korjaamaan, kun verkkoa ei ollut käytössä. Koira näki poikittain olevan siivekkeen liian myöhään ja suuntasi itsensä kuitenkin hypylle, koska ohikaan ei päässyt enään. Eipä taittunut enään tarpeeksi vaan hyppäsi suoraan hypyn oikista siivekkä päin - ryminä oli kauhia. Ei haitannut menoa, en muista suikkasiko tästä vielä putkeenkin. =o

Toki kohdan ois voinut otta varman päälle ts. helpomman kautta eli tehden 3 takaakiertovalssin ja 4 taas taakiertona, mutta noup. Tuli treenattua vaikeessa kulmassa esteen hakua, jesh! Ja kovassa vauhdissa.

Kävi myös innostuksissaan aina välillä näykkimässä mua, kerran latasi fleecetakin hihaan ihan huolella kiinni. Lelupalkkaa ei ollut tänään käytössä vain namia, haltuunottokohdassa kädestä ja muuten kupista.
Haltuunottoa jouduttiin nääs palkkailla välissä 2-3, kun kaveri lähti välillä kuuta kiertävälle radalle. =)


Hyödyllinen treeni kaikkine kommelluksineen!! =)

Taas tuli uusia ajatuksia mitä työstää ja miten työstää!

On se hassun haastava peli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti