perjantai 6. joulukuuta 2013

Vauhti ainakin palannut! 6.12

Inton kanssa tänään Vuokkosilla kolme starttia. Tuomarina Johanna Würtrich (meniköhän oikein?). =)
Pitkästä aikaa jokaisella radalla oli kohtia mitkä todella tuotti päänvaivaa kuinka vien ja en kerennyt tutustumisessa lopullista päätöstä edes tekemään. Tuntu, että tutustumiset meni ihan heittämällä! =o

Muutoksia tulikin tehtyä niin ennen radalle menoa kuin vielä radallakin. Ei hyvä! Onneksi nämä nyt ei kuitenkaan aiheuttanut ratojen ns. pilalle menoa.

Eka rata hyllytettiin esteellä 4, kun Into ei tullut ollenkaan vetoon ja suikkasi huti päähän putkea. Koira ei tajunnut millään muotoa tehneensä virhettä vaan jatkettiin tästä rata loppuun sujuvasti. Muistikuvani mukaan ihan mallikkaastikin vielä. Kontaktit tehtiin huolella!! A:lle palautti itse itsensä tultuaan hyvin hyvin niukasti läpi. Pysähty siis siinä maassa vasta!

Koira tuntui etenevän ihan normi malliin! HYVÄ!

Toka rata hyppäri ja alku mietitytti ihan sikana. Vaihdoinkin suunnitelmani juuri ennen radalle menoa. =) Jouduttiin tovi oottamaankin vuoroamme ennen kuin päästiin starttaamaan. Kiinnitin huomiota edellisen koiran radalle lähtiessä, että nainen joutui useampaan kertaan kutsumaan koiraansa ennen kuin lähti liikkelle. Mä kävelin sen vielä ollessa radalla, loppu päässä, oottamaan meijän vuuoroa lähtöön ja näin siinä kauheen lätäkön. Se koira ei siis lähtenyt sen takia liikkeelle kun pissasi siihen lähtöön! Vaikka piisat siivottiin, Into oli ihan kauhuisan näköinen jouduttuaan sinne lähelle. Jouduinkin jättämään sen ekaa estettä aikomaani lähemmäs niiden pissojen takia.

Alku tuntu ehkä hiukan "tahmeelta" mutta kylle se sitten siitä.. Loppujen lopuksi aika taisteltu rata - ei mitään nättiä menoa, kait. =) Mutta nolla kuitenkin! Sijoitus jotain miljoona! Etenemä lähellä neljää. Vois olla enempikin!!!
Mutta radasta jäi ihan jees mieli ja se on pääasia se!!!

Vika rata taas aksarata, joka alko hyvin, mutta muurilta käänty väärään suuntaan - ihan peruskäännöksessä jotka on meidän ONGELMA! Ei kuitenkaan virhettä, koiran vaan pidemmän kautta seuraavalle esteelle takaakiertoon, mutta tässä sitten katos rytmi koko hommaan. Tuntu että mennään todella eri rytmissä! Jossain kohden rataa vuorossa A jossa TÖYSIN YLLÄTTÄEN koira tekee elämänsä hienoiman ja parhaimman suorituksen ever!! Pysähtyy ku nakutettu sinne alas ja mä oon juoksemassa seuraavalle esteelle pakkovalssiin ajatuksena että Into tulee sukkana A:n läpi. =) Tässä jos missä katos rytmi lopullisesti! Meinas hakee hypyn jo väärältä puoleta kun meikä on jo kääntymässä kun koira vielä nököttää alastulolla! =o

Lopulta oikein kumminkin ja loppurata haparoiden. Olin ihan varma että yliajalle meni, kävin kysymässä tuloslaskennasta ja sanoivat ajaksi 42.50 - tokaisin että en tiedä ihanneaikaa. =) Sanoivat olevan nolla ja ihanneaika 43. Eli 0,50 alle ihanneajan. Okei, nolla mikä nolla, mutta SYÖ NAISTA!! Tulossaldo tänään tuplanolla. Onhan sekin jo jotain ainaisten femmatulosten rinnalla. Mutta ikävä todeta että mieli halajaa enemmän..sitä fiilistä! Hypäri oli jo lähellä sitä!

No, sunnuntaina pistetään verkot vesille uudestaan. Sen jälkeen Into jää varmaan tauolle ja Himo saa tuurata kaikissa treeneissä mitä on. Onneksi noita ei ole paljon!! Parit Juhat ennen joulua ja yhet Elinan treenit. Kaitpa tuo "pentu" ne "kestää" = voi tehdä ikänsä puolesta.

Videot kahdelta viimeseltä radalta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti