sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Huikeat 4 estettä! 15.12

päästiin tänään Elinan koulutuksessa Turussa! Joo totta! Kaverilla alkaa tuo meno vähän kiihtyä kun ollaan tehty ns. enempi tässä muutamina kertoina. Meillehän ei ole aiemmin juurikaan tullut tilanteita, että mentäisiin vauhdilla ja mun liikettä olisi kauheesti mukana. Toi edellinen Juhan treeni oli silkkaa kaahotusta ja olis ollut tää Elinankin rata jos oltas pidemmälle päästy. Alussa tuli jo luukutusta! Ja toinen juttu on sitten muitten tekemisen näkeminen... Vähänkö alkaa keulimaan! =(

Tehtiin kahessa osassa ja ekaksi Elina halus kattoa esteen tarjoomisen. Ei olla ennen tehty tälleen, mutta suuria ongelmia tämä ei tuottanut.

Tokassa setissä lähettiin tekemään itse harjoitusta, joka tyssäsi jo esteelle kolme. Tyyppi kaahotti ihan miljoonaa putkesta ohi mua jahdaten. Tätä jahtaamista oli jo pentuna ja siihen puututtiinkin jo silloin (Elinan kanssa jutusteltuani olen vielä tehnyt asiat ihan oikeinkin), mutta niinkuin sanottu näitä tilanteita ei ole tullut treenitapamme vuoksi eteen juurikaan. Nyt kun lisätään esteitä ja vauhtia niin sisso - soppa on valmis!

Koira on myös äärettömän häslä! No älä - huomattu on! =)

4 hypylle oli suoran putken jälkeen leikkaus, tyyppi veti sen takaakiertona ekan siivekkeen takaa kiertäen vähän niinkuin vippasun tapaan. =O Sit se juoski joka paikassa miljoonaa ees taas jne jne... Ei kauheen voittaja fiilis! =)

Mutta läksyksi saatiin tuota esteen tarjoomishommaa joka auttaa keskittymiseen ja sit lelupalkka kokonaan pois. Namilla mennään! Ja nyt palkka tulee aina joltain muulta kuin multa ja SILLE PITÄÄ JÄÄDÄ!! MUA EI JAHDATA! Hmm...palkka tulee joltain muulta -> mä *****le treenaan aina yksin! =( Okei, voinhan mä kupin laittaa valmiiksi, tuleehan samalla treenattua että toiminnon/ohjauksen kautta palkalle... haastavaa!

Mutta olipas HYVÄ että menin tuonne Himon kanssa tänään ja olipa HYVÄ, että tuo -lähti lapasesta- tapahtui juuri tuolla ja tänään!!! Tulee puututtua ajoissa ongelmaan ja saatiin Elinalta hyvät neuvot sekä päästään vielä todennäköisesti joulunaikaan yksärille hakemaan täsmäneuvot ongelman korjaamiseen! Kaikella on tarkotuksensa! Elina sano, että hyvä siitä tulee! =)

Huvittavaa tässä on se, että sitä kuvittelee tekevänsä asioita "oikein" ja ennenkaikkea rauhassa etenemällä - yksittäisillä asioilla, niin luokin siinä huomaamattaan jotain toista ongelmaa samalla. Kaikki pitäs olla kokoajan niin tasapainossa ton treenin suhteen. Kaikkea kokoajan sopivassa suhteessa! Mutta kyllähän tuolla hyvällä peruspohjalla on tulevaisuudessa kuitenkin iso merkitys! Tää nyt on vaan pikku kuoppa matkalla.

Ainiin ja Elina oli sitä mieltä että pennun kanssa paljon apuja käyttöön verkkoja ynnä muita hypyilläkin jotta tulee pelkkää oikeeta suorittamista. Alussa oli sivuirrotus kohta missä mä olin skeptinen kun siihen laitettiin heti verkko (nro1). Uskoin ja uskon vieläkin, että Himo olisi hypyn ottanut ilman verkkoa nyt paineli sivuirrotuksessa sen takaakiertoon. Okei, mun tapaani ohjata hiukan "pienennettiin" ja koira haki silti taakse. Sit Elina joutu laittaa toisenkin verkon (nro2) estämään takaakiertoon menon. Sanoinkin, että kun sen kerran teki tarjoo sitä sitten kokoajan, vaikkakaan ei saanut palkka...

Niin ja saatiin päällejuoksut myös läksyksi (onkin ollut ongelma - 1+1=2) =) ja niihin heti nyt se verkko avuksi ja mun liikettä vahvasti mukaan ja palkalle on nyt jäätävä!

Taas tuli treeni-into roppakaupalla, mutta aikaa taikka sopivaa hetkeä ei taida olla näköpiirissä.
Juhalle mennään kaahottamaan vielä ens to, mutta täytyy siellä jo puuttua tähän ongelmaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti