sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Nyt tauolle! 8.12

Päätös tehty - Inton pieni tauko alkaa näistä kisoista. =) About reilu kolmisen viikkoa varmaankin saapi Into olla aksatonna. Keskitytään kunnon kohotteluun metsälenkeillä irti kirmaillen!

Tän päivän kisohin on ihan hyvä päättääkin ja aloittaa tauko. Vikan radan 4 vikasta esteestä jäi käsittämättömän hyvä mieli. Harmi, että tän päivän radoista ei ole videota! Olis ollut kiva nähdä näyttikö samalta kuin tuntui?! =)

Kohta ei ollut edes vaikee, mutta ohjausvalinta ja kaikki vaan osui niin nappiin. Tänään oli taas Esa tuomarina ja tuttuun tapaan ratoihin sai tutustua tovin jos toisenkin ja radat oli jälleen kivoja!! Tähän vikan radan loppuun meninkin vielä tutustumaan pariinkin kertaan uudestaan ja sillä vikalla kerralla tuli toi homma mieleen ja se loksahti heti kohdilleen. =) Näki, että jengi yritti pukaa siihen juttua jos toista, kun pelkäsivät sitä yhtä väärää hyppyä minkä koira saattoi putkesta ulostullessaan jo lukita.

Mutta siis alotetaanpa kuitenkin päivän ekasta radasta:
Koira tuntui ihan vauhdikkaalta ja suikkikin ihan näyttävään tyyliin kontakti läpi - suorastaan lentäen. Olis pitäny jo sen A.n jälkeen viheltää peli poikki, mutta ei ku mä jatkoin vaan... Puomi oli kolmanneksi vika este (millä vaan korotin ääntäni!), josta piti vielä U-putken kautta mennä suoraan puomin edessä olevalle vikalle hypylle. Hyppy ei mielestäni ollut edes lähellä tai että olisin sitä pitänyt minään uhkana! =) Mutta jätkä veti sellaisella bazai-loikalla puomin kontaktipinnasta yli ja suoraan vikalle hypylle! HYL!! Hmm... =)

Toka rata hyppäri.
Valinnat muotoutui taas helposti. Väkerrettiin radalla muutamasta keppien jälkeisestä takaakiertopulauksesta huolimatta ihan hyvä nolla. Kepit koira haki LOISTAVASTI! Kehuin treenien tapaan koiraa siinä normi kiljahduksillani! =) Intoksi ihan hyvä etenemäkin, tais olla 4,22m/s, mutta eihän se noissa karkeloissa mihinkään riitä. Sijoitus jotain 10 luokkaa.

Keppejä edeltävä hyppy ei vastaa todellisuutta -> sille jaakotin..
Vikalle radalle sitä lähti jo vähän takki tyhjänä. Ajattelin, että nyt tehdään vaan hyvät kontaktit ja kävin ottamassakin pelkkää A.n alastuloa ja asentoa lämppäesteillä ennen radalle menoa. Koira teki tässä tosi hyvin ja mielellään!

Puomi oli jo radan 3 este. Jonka teki HYVIN! Kepeillä sivuirtosin koirasta ja kuulin vaan renkalla kauheeta kolinaa.. ajatus että se hajos = 5. En siis tätä nähnyt, mikä kertoo sen, että JÄTIN KOIRAN IHAN YKSIN ENKÄ OLE KATSONUT SITÄ OLLENKAAN! =o Hyi, hyi, hyi!! =D Ja kohdassa ei ollut edes kiire mihinkään!! No, keinun ja putken kautta A.lle jossa taas HIENO SUORITUS!! Pysähtyi kuin nakutettu sinne alas! Kehut siinä sen mukaiset - riemunkiljahduksia! =) Ja arvatkaapas mitä?! Niin lämppäesteillä kuin puomilla ja A.llakin käskytin vain "kipee". Voisko olla, että toimii sillä? Yleensähän vedän "kipeemään, kiipeemään" ja lopussa "ota".
Vaikka sitä "ota" rääkyy välillä kuinka ja kovaa niin ei auta. =)

Radan lopusta saittekin jo lukea tuolla alussa. Se oli helmi! Tuloksia en käynyt kattomassa! Hypäriltä tiesin tulleen nollan ja tää vika rata 5 sekä yliaikaa varmasti.

Kotona sitten otin kisakirjan välistä tuloslappuset pois ja katoin että täh, 8.12 Vantaa oli kaksi merkintää. Mitä?! Se rengas ei hajonnutkaan ja taas oltiin ihan niukin naukin alle ihanneajan. Meillä vaan ei oikeesti oo varaa tollaisiin pysäytyskontakteihin!
Mutta jälleen kerran, nolla mikä nolla. Tänäänkin siis tuplanolla.

Kyllä se nyt vahvasti näyttää siltä, että toi koira on vahvimmillaan hallikisoissa! Tulostaso on ihan eri luokkaa kun kesällä/ulkona. Vaikka eihän toi nollaprossa vieläkään mikään huima ole!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti